perjantai 21. marraskuuta 2008

Valkoista ja väriä

Ihania sisustuksia tanskalaisen kuvatoimiston Pure Publicin tarjonnasta.

Lovely interiors from the danish Pure Public which is an independent agent who manages coordination, sales and marketing for photographers and stylists working with interior decorating, food and lifestyle.

By: Bjarni B. Jacobsen & Anette Eckkmann

3 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Ooh, tuo punainen vitriinikaappi vikassa kuvassa on aivan ihana! :)

pitkästä aikaa tulin katselemaan ja hakemaan vähän inspistä kuvistasi ♥

Katja kirjoitti...

Onpa ihana yhdistelmä valkoista ja pirteän värikästä. Itse en osaisi ehkä ihan noiden värien kanssa elellä, mutta kiva niitä on katsella. Ja ihan hyvä muistutus ne ovat siitä, että saa vähän leikitellä kotia sisustaessa, muutenkin kuin lastenhuoneiden kanssa, tuntuu että meillä Suomessa nuo pirteät värit ovat usein vain lastenhuoneiden seinien sisällä.

Ja talossa asuu kirjoitti...

On elämäntapa asua ja sisustaa kotinsa tuolla tavalla. En tiedä jaksaisinko itsekään elää noin sisustetuissa tiloissa mutta kauniita ja hauskoja ovat katsella. Kesämökille voisi hyvinkin tuollaisen värimaailman luoda. Kesäistä ja keveää. Olen samaa mieltä siitä että värien käyttöä voisi todellakin suomalaisissa kodeissa lisätä. Pitäisi rohkeasti vain uskaltaa kokeilla uusia ajatuksia ja ideoita!
Iloiset ja värikkäät, kuten esim. tuo punainen vitriinikaappi, saavat hyvälle tuulelle! Hauskoja yksityiskohtia pitäisi aina löytyä sisustuksesta - turhan "vakavasti" sisustettu koti voi olla todella tylsä!

Blogitekstisuositus

Rustiikkia tunnelmantuojana

Kolme kotia - Three Homes Päivän kotien tunnelmaluojina toimivat rustiikkiset ja värikkäät yksityiskohdat. Koti 1 - Home 1 ...