sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Sisustustavaraa Tanskanmaalta

Tanskalaisen House Doctorin Moments ja Everyday-tuotekuvastojen kaunista tarjontaa. Valikoimista löytyy paljon sisustustavaraa kodin sisätilojen ja pihojen somistamiseen. Ideoita ja inspiraatiota uniikkeihin kokoelmiinsa "tohtorilaiset" saavat matkoillaan ympäri maailmaa.

Here are some examples of the danish company House Doctors Moments and Everyday collections.
House Doctor has all that the heart can desire of indoor and outdoor accessories. House Doctor gathers inspiration from travels all over the world and the design is therefore unique.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heipsan, blogisi on aivan tulvillaan ihania kuvia - olen hurmioitunut ! Vietät varmasti paljon aikaa netissä koska olet löytänyt kaikki nämä ihanuudet.

Hyvää joulun odotusta sinulle !

Ja talossa asuu kirjoitti...

Hei!

Visuaalisuus on ollut minulle jo lapsuudesta asti todella tärkeä asia ja blogiinikin valitsen kuvat todella tarkasti.
Usein jää hyviäkin juttuja julkaisematta vain sen takia että kuvat on huonoja...

Joskus on sitä enemmän aikaa olla netissä, joskus vähemmän. Olen pitänyt tätä blogia vuodesta 2006 ja minulle on kertynyt valtavat määrät kaikenmoisia nettiosoitteita. Ja määrä kasvaa koko ajan...Sieltä löytyy tarvittaessa nopeastikin mielenkiintoista julkaistavaa.
Saan myös valtavat määrät erilaisten minua kiinnostavien yritysten uutiskirjeitä ja pysyn siten myös ajantasalla mitä uutta kenelläkin on tulossa.
Onhan tälläisen blogin pitämisessä kyllä omat hommansa!
Mutta hauskaa puuhaa kuitenkin ja palkitsevaakin kun saa kuulla, että tuottaa sillä iloa muillekin.

Mukavaa ja ihanaa joulunodotusta sinullekin!

Blogitekstisuositus

Rustiikkia tunnelmantuojana

Kolme kotia - Three Homes Päivän kotien tunnelmaluojina toimivat rustiikkiset ja värikkäät yksityiskohdat. Koti 1 - Home 1 ...