perjantai 28. marraskuuta 2008

Erilainen joulu

Urban Outfitters tarjoaa erilaisia lahja- ja joulukoristeluideoita tavanomaisiin ratkaisuihin kyllästyneille. Tenavista tuttu joulukuusi on aivan mainio!

Urban Outfitters offers different and untraditional gift and X' mas decoration ideas. Charlie Browns X' mas tree is cute!


2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Haluaisin nuo valkoiset sarvi/oksajutskat ehdottomasti! Olen tässä miettinyt, että kuinkahan kauan menee, että kaikki nämä tekohirvenpäät, oksat ja kivet (oikeat ja keramiset tai huovutetut tms), linnut ja muut luontoaiheiset asiat ovat jo kovin out. (Sama mitä mietiskelin sen koivutapetin kanssakin vissiin aiemmin.) Minuun nämä kolahtavat ihan kunnolla, ja tulevaan uuteen kotiin onkin toivottavasti jotain tästä luontotrendistä tulossa näkyviin, mutta ehkä huolestun jo, että kuinka monta kuukautta ja nämä ovat kaikki jo auttamattomasti vanhanaikaisia juttuja? Toisaalta, kaikenlaiset lintukuviot ovat olleet sisustuksessa nyt IN jo pari vuotta ainakin, ja peurat vissiin kanssa? Ja sama kai tietenkin muodeille, jos itse oikeasti tykkää! Voi kamala kun käyn kirjoittamassa aina ihme pohdintoja tänne blogiisi! :)

Ja talossa asuu kirjoitti...

Hei Katja!

Varmasti nämäkin trendit ovat pikkuhiljaa ohi menemässä. Tosin ihmettelen itsekin sitä, että niitä toisaalta vielä vain on. Mutta jos niistä pitää, niin miksi ei voisi kotiaan niillä sisustaa vaikka olisivatkin pian "vanhanaikaisia"? Jos lähtee sille linjalle, että pitää vain olla trendinmukaisesti sisustettu koti, niin se vaatii jo paljon aikaa ja varsinkin paksun kukkaron!
Tee kodistasi juuri oman näköisesi, kiinnitä vaikka kaikki seinäsi täyteen hirvenpäitä, oksia ja jokaiselle vapaalle pinnalle linnunkuvia tai muuta mukavaa jos kerran niistä pidät!
Nouki ajasta ideoita ja inspiraatiota oman kotisi sisustuksen. Kotihan muotoutuu vuosien saatossa ja se muokkaantuu ja muuttuu koko ajan. Lopputulosta ei välttämättä koskaan näe, sillä sillä matkallahan ei välttämättä koskaan perille päästä!!:)
Hauska kun kirjoittelet!!

Mukavaa joulunodotusta!!

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...