keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Kuvatapetti seinälle

Uusi ilme olohoneeseen / A new look in my livingroom                                                                     Kaupallinen yhteistyö: Rebel Walls


Olen muutaman kerran esitellyt ruotsalaisen Rebel Wallsin kuvatapetteja täälläkin ja sain ilokseni kiitokseksi siitä valita mieluisan tapetin heidän valikoimistaan.  Lupasin sitten tehdä postauksen miltä uusi tapetti näyttää seinälläni.  Joten tässä lopputulos esittelyssä muutaman kuvan kera.

Innostuin vuosituhannen alkupuolella kuvatapeteista, sillä enää ei ollut valikoimissa vain vuosikymmenten takaisia suosikkeja: koivumetsää ja trooppista rantanäkymää, vaan monenlaisia luontokuvia ja mielenkiintoisia kuva-aiheita.

Nykypäivän kuvatarjonta on vuosien saatossa monipuolistunut entisestään ja kuvatapettitarjonta onkin valtaisa ja tarjoajiakin löytyy runsaasti ja yhtenä näistä siis Rebel Walls laajalla  kuvatapettivalikoimallaan.  Valikoima on todella runsas ja mielenkiintoinen ja valinta saattaa olla sen vuoksi todella vaikeaa, ainakin minulle se oli sitä: aivan liikaa ihanuuksia.... 
Kuvatapettien valintaa onkin helpotettu lajittelemalla kuvat aihepiiriensä mukaan. Lisäksi valintaa helpottamassa on eri tiloihin tehdyt tapettiehdotukset. 

Kauan pähkäiltyäni päädyin mustavalkoiseen Jungle Land-kuvatapettiin. Ajattelin ensin laittaa seinälle kunnolla väriä, mutta valitsin sitten hieman neutraalimman ja vähemmän intensiivisen vaihtoehdon. Olohuoneessani on paljon sekä mustia/harmaita että valkoisia yksityiskohtia, joten päädyin lopulta sinänsä varmaan vaihtoehtoon.  Lisäksi tapetti sopii värimaailmaltaan ja -aikakaudeltaan keittiön tapettiini.

Mikäli on mahdollista, että Rebel Wallsin valikoimasta ei sopivaa ja mieluisaa tapettia löydy, voi sellaisen teettää myös omista kuvistaan.

Sain tämän sohvan lohdutuslahjana lapsiltani viime vuonna. He halusivat piristää minua todella surullisessa elämänvaiheessani.  Yllätys olikin aikamoinen, kun nettikirppiksellä ihastelemani sohva kannettiin pimeänä talvi-iltana sisälle.  Oli hienosti järjestetty yllätysoperaatio ulkomailta käsin!
 Numeroitujen vuotien seinällelaitto ja tapetointi sujui helposti selkeiden kuvallisten ohjeiden mukaan. Mukana pakkauksessa oli lisäksi liisteri, joten eipä onneksi tarvinnut erikseen lähteä sitä hankkimaan.  Suomenkielisiin asennusohjeisiin voi tutustua myös yrityksen nettisivulla.  

Ainoa ongelma hommassa oli vain utelias ja avulias russelipoikani Folke,  joka työntyi vuotaa seinään kiinnittäessäni aina vuodan/seinän ja minun väliini.  Lisäksi edestakaisin heiluvaa liisteriä seinälle levittävää kättä piti tietenkin pyydystää. Turkki olikin sitten hieman liisterissä yhteistyömme jäljiltä...


 Valmis!

Olen todella tyytyväinen hyvin sujuneeseen tapetointiin, hyvälaatuiseen kuvaan/tapetin materiaaliin ja uuteen olohuoneen ilmeeseen.  Sohvan tilalle siirrän jossain vaiheessa ruokailuryhmän, sillä siten saan paremmin koko kuvan näkyville. Näkymäajatuksia kannattaakin miettiä kuvatapettia valitessa.


Kuvat/Photos: Tarja Kankaanpää-Salonen


Tässä vielä muita suosikkejani Rebel Wallsin valikoimista:
My other favourites from Rebel Walls collections:Tämä viimeinen tapetti löytyy eilen julkaistusta La Chinoiserie-kokoelmasta. Tätä tapettia olisin kyllä harkinnut todella vakavasti, jos se olisi ollut valikoimissa omaa valintaa tehdessäni - on todella kaunis!

Kuvat/Photos: Rebel Walls

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upea tapetti ja upea sohva, yhdessä vielä upeampia!

Helen kirjoitti...

Aika jännittävän tapetin valitsit. On kyllä upean näköinen!
Muutenkin valikoimassa näyttää olevan erikoisuuksia ja varsinkin rohkealle sisustajalle sopivia. Ei mitään tavanomaista :)

Unknown kirjoitti...

Tyylikas on! Asun englannissa seuraan blogiasi koska kiva nahda eri tyyleja. Surface View firmalla on myos kauniita tapetteja ja muraaleja enemman eurooppalaiseen tyyliin

Blogitekstisuositus

Rustiikkia, teollista ja klassista