lauantai 20. helmikuuta 2016

Mustaa, valkoista ja rustiikkia

Kaksi kotia - Two Homes

Päivän ensimmäisessä kodissa on käytetty rohkeasti kiiltävää mustaa maalia. Makuuhuoneen pinnat ja värit muodostavat tunnelmaltaan voimakkaan ja ehkä vähän levottomankin kokonaisuuden. 
H&M on tuonut kevätmallistonsa tarjolle. Ihastuin erityisesti kylpyhuonetekstiileihin ja varsinkin kauniiseen suihkuverhoon. Lehtiaiheinen pussilakanasetti oli myös mielenkiintoinen.


Koti Ruotsissa - A Home in Sweden

Entrance Mäkleri


Kuvat: Anders Bergstedt
Koti Ruotsissa - A Home in Sweden


H&M kevät 2016-mallisto - H&M Spring 2016 CollectionTänään kotona - Today at Home

Tässä vielä muutama kuva uudesta kodistani.  Täällä tavarat asettuvat hissukseen paikoilleen, tosin yksi varastollinen tavaraa on vielä hakematta.  Ihmettelen vain, minne enää mitään laittaisin ja kun oikea suunta olisi lähinnä tavaramäärän vähentäminen, niin kirpputori taitaakin olla ylimääräisten tavaroiden seuraava sijoituspaikka.
Keittiöremontti on muutamaa juttua vaille valmis ja olen ainakin itse todella tyytyväinen lopputulokseen. Hain yksinkertaista, selkeää ja ajatonta tyyliä.  Tämä talo on rakennettu 1960-luvun alussa ja se oli myös yksi kriteeri keittiötä miettiessäni budjetin lisäksi. Onhan ne kaikki marokkolaiset yms. laatat ihania, mutta en tiedä jaksaisinko katsella niitä kovin kauan aikaa.  Vaihtamalla tapetin saan muutettua tilan tunnelmaa ihan riittävästi. Avasin keittiön ruokailutilaan ja nyt tila ovat mukavan avara. Suurin osa astioista on säilöttynä vitriinikaappeihin ja näin keittiössä pärjää vähemmillä kaapeilla. 
Työhuoneeni on myös valmistunut, siitä kuvia sitten toisella kertaa.  Tila toimi aiemmin kylmävarastona ja sain siitä kunnostamalla mainion työtilan.  
Seinäkuvat on vierashuoneesta, jonne olen koonnut seinille muistoja ja katseltavaa.
Seuraavaksi lähden kunnostamaan kodinhoitotilaa sekä eteistä ja laitan olohuoneeseen uudet tapetit. Lattioitankin pitäisi alkaa miettiä, sillä kaikki lattiat näyttävät keittiön uuden lattian rinnalla vanhoilta ja kuluneilta. Kuten tunnettua, muutostyöt aiheuttavat lähes aina nk. lumipalloefektin.
Paljon täällä on siis vielä tekemistä ja heti kun kelit lämpenevät, alkaa talon ulkopintojen kunnostus.
Kuvat: Keltainen talo rannalla

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä