torstai 5. helmikuuta 2015

Rustiikkia, modernia ja puupintoja

Koti Ruotsissa - A Home in Sweden

Lantliv


Uutta ja vanhaa yhdistelemällä on tästä kodista sisustettu kodikas, värikäs ja rento olopaikka.  Tämän kodin kylpyhuone on todella erikoinen.

A rustic and colorful Swedish home. The bathroom in this home is very interesting.
Kuvat: Magdalena Björnsdotter


Majoitusta Ranskassa  - Accommodation in FranceRanskassa sijaitseva Brassiviere vuokraa kauniin rustiikkisia majoitustiloja matkalaisten käyttöön.

French Brassiviere rents beautiful spaces for the travelers.Koti Australiassa - A Home in AustraliaTummat puupinnat ja huonekaluvalinnat tuovat tähän moderniin kotiin 60-luvun tunnelmaa.

A modern home with wooden panels and vintage furniture.
Kuvat: Lucy Feagins

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Luen päivittäin blogiasi, löysin tämän flunssaan sairastuessani ja siitä lähtien tästä on ollut suuri ilo. En koskaan muista kommentoida blogeihin, mutta onnistut kyllä joka postaukseen löytämään erittäin kauniita ja mielenkiintoisia koteja! Erityisesti pidän tanskalaisista ja ruotsalaisista kodeista, mutta oikeastaan kaikista valitsemistasi löytyy kerroksellisuutta ja sopivasti runsautta..elämän makua. Tilaan useampaa kotimaista sisustuslehteä tällä hetkellä (Deko, Glorian koti, Avotakka...) ja ne näyttävät jatkuvasti keskittyvän enemmän valkoiseen ja pariin huonekaluun sekä kolkkouteen. Niinpä tämä piristää mukavasti silmiäni =) terveisiä Pohjoisesta

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei anonyymi pohjoisesta, ja hauska että olet löytänyt tänne ja kiitos, yritän aina löytää tänne koteja, joissa on sitä jotain - siinä onkin joskus aika kova homma:) Minulle tulee nuo samat sisustuslehdet ja ne kaikki tarjoavat aika samanmoisia sisustuksia. Mukavaa viikonloppua sinne pohjoiseen ja toivottavasti tänne jatkossakin löytyy mielenkiintoisia koteja!

Blogitekstisuositus

Rustiikkia, teollista ja klassista