keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Modernia, vintagea ja rustiikkia

Koti Australiassa - A Home in AustraliaTästä kodissa Melbournessa on komet näkymät ja tyylikäs moderni sisustus. Sisustuksen yleisilme on neutraali ja eloisuutta siihen on saatu taideteoksilla ja värikkäillä yksityiskohdilla. Materiaalivalinnoilla on iso merkitys tunnelman ja tyylin luonnissa.  Ruokailutilan materiaalit, valaisimet ja iso taideteos seinällä luovat yhdessä todella mielenkiintoisen kokonaisuuden.

A modern and stylish apartment in Melbourne with many interesting art works.Kuvat: Sharyn Cairns

Koti Australiassa - A Home in AustraliaTämä päivän toinenkin koti sijaitsee Melbournessa ja on värimaailmaltaan hyvin paljon samantapainen kuin edellinen koti. Tyylillisesti tämä koti on tosin paljon kodikkaampi.  Sisustuksessa on yhdistelty uutta ja vanhaa sekä ripustettu mielenkiintoisia teoksia seinille tukemaan tai tuomaan kontrastia sisustukseen. 


This stylish home in Melbourne is decorated with a mix of old and new.

Kuvat: Tara Pearce


Koti Belgiassa - A Home in Belgium
Tämä talo oli vuosia asumattomana ja on nyt kunnostettu entiseen loistoonsa vanhaa kunnioittaen ja mahdollisimman paljon vanhaa säilyttäen.

   
 An old beautiful house.
Kuvat: Verne

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa hieno päivänavaus! Todella tyylikkäitä sisustuksia, jotka tuntuivat myös kodeilta. Värejä ja tasapainoa, ei mitään harmaata harmaalle. Kiitos.

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä