torstai 1. toukokuuta 2014

Rustiikkia ja valkoista

Koti Queenslandissa - A Home in Queensland, Australia


Kuvat: Jared Fowler
Stylisti: Margot Braddon
Koti Australiassa - A Home in AustraliaKuvat: Sean Fennessy
Taidetta seinillä - Art On the Wall  

 via
6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Merhaba, sizi burda ve facebook da takip etmek zevk, dekorasyon en sevdigim sey,cok hos bir blog, tebrik ediyorum :) sevgiler ♥

Sanna/Rakas koti kirjoitti...

Mistä sinä bongaat nämä ihanuudet!?! Huippukaunis talo ja Bullterrieri nahkatuolissa taljan päällä kirsikkana kakussa:) Voi kunpa löytäisin samanlaisen tarjottimen, jonka päällä oli lasipulloja ja korallia. Kaunis.

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Sanna: Aika homma näiden hyvine kohteiden löytämisessä joskus on. Tätä on kuitenkin tehnyt jo niin monta vuotta, että arkistoissa on aikamoinen linkkivalikoima muistissa:) Kirppareilta varmaan voisi noita tarjottimia löytää. Itsellä on kaksi samantyyppistä äidin peruina:)

Sanna/Rakas koti kirjoitti...

Ehkä Helsingin tai jonkin toisen suuren kaupungin kirppiksiltä saattaisi löytyä, mutta täältä Hangosta tuskin. Tai pitäisi olla todella hyvä tuuri:) Kiitos ihanien asuntojen kuvista blogissasi:)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Sanna: oli aivan pakko lähteä etsimään sinulle tuota tarjotinta ja täältä ainakin löytyy samantyyppisiä: http://www.stiinanpuoti.fi/tuotteet.html?id=18/

italian wooden tray-hakusanalla löytyy sitten vaikka kuinka paljon lisää:)

Mukavaa viikonloppua!

Sanna/Rakas koti kirjoitti...

KIITOS TUHANNESTI!!! Itseltäni olisi mennyt ikä ja terveys, jos olisin ruvennut netistä etsimään, enkä olisi luultavasti edes löytänyt. Kiitos todella paljon sinulle! Ihana juttu:) Nyt menen heti tarkemmin tsekkailemaan:) Hyvää viikonloppua!

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä