torstai 12. syyskuuta 2013

Ideoita torstaille

Kaunis koti Ruotsissa - A Beautiful Home in Sweden
Koti myytävänä - A Home for Sale
Ideoita IKEA:sta - Ideas from IKEA

Helsinki Design Week ja IKEA

Millaisia IKEA-keittiöitä syntyy, kun suunnittelijoina on kolme huipputoimistoa ja toimeksiantajina suomalaiset lapset? Se selviää Helsinki Design Weekin aikana Tulli- ja Pakkahuoneella 14.9. - 22.9.2013.

IKEA ja Helsinki Design Week lähtivät yhdessä etsimään ratkaisuja koko perheen unelmakeittiöksi. Suunnitteluhaasteen ottivat vastaan kolme huipputoimistoa, Pentagon DesignBeacon Helsinki jaAalto+Aalto. Kullekin toimistolle annettiin lasten toivomusten inspiroima toimeksianto ja kohtuullinen budjetti sen toteuttamiseen.
Lopputulokset ovat nähtävillä Helsinki Design Weekin näyttelyssä Tulli- ja Pakkahuoneella ja voit äänestää suosikkikeittiötäsi IKEA Suomen Facebookissa, IKEA-tavarataloissa tai Tulli- ja Pakkahuoneella. Äänestäjien kesken arvotaan IKEA-lahjakortti.

Ihastuitko unelmakeittiöön? Voit myös huutaa suosikkisi omaksesi Huuto.net-palvelun hyväntekeväisyyshuutokaupassa 14.–29.9.2013. Huutokaupasta saadut varat lahjoitetaan kokonaisuudessaan Pelastakaa Lapset –järjestön kotimaan avustustyöhön.

Lisäksi IKEA on erittäin vahvasti mukana Helsinki Design Weekin Lasten viikonlopussa 21.–22.9., jolloin tavarataloista tuttu Småland-henkinen leikkimaailma rakennetaan Tulli- ja Pakkahuoneelle. Smålandissa leikitään, piirretään, ommellaan, suunnitellaan sekä tehdään omia leluja. Lapset pääsevät myös itse osallistumaan välipalan tekoon.  

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä