maanantai 5. elokuuta 2013

Modernista kodista rustiikkiseen

Koti Barcelonassa- A Home in Barcelona, SpainTekstiilisuunnittelijan koti Lontoossa - Textile Designer's Home in London

  
Rustiikkinen koti - A Rustic Home

Cote Quest

Kuvat: Eric d'Herouville

Koti Puolassa - A Home in Poland

Kochamwies

Koti Malibussa - A Home in Malibu, USAMalibu Retreat by iLA Designs

Malibu Retreat by iLA Designs

Malibu Retreat by iLA Designs

Malibu Retreat by iLA Designs

Malibu Retreat by iLA Designs

Malibu Retreat by iLA DesignsValokuvaajan portfoliosta - From the Photgrapher's PortfolioTänään kotona - Today at Home


Tänään täällä on maalattu ja askarreltu.


5 kommenttia:

p kirjoitti...

Hei, tosi kiva että pidät tätä blogia mutta pieni pyyntö (tai tiedoksianto) olisi silti. Tuli nimittäin taas mieleen kun blogin etusivu on ladannut useita minuutteja eikä kaikki kuvat näy siltikään - eivätkä tulekaan näkymään vaan sivu lopettaa lataamisen jossain vaiheessa vaikka se on keskeneräinen. Meillä on kohtuullisen nopea netti eikä tätä tapahdu ikinä millään muulla sivulla, täällä hyvin usein. Useammin oikeastaan kuin sitä että sivu näkyisi kokonaan ja normaalisti.

Olisiko ehkä mahdollista saada lyhempiä postauksia, kuvia on ilmeisesti nyt yksinkertaisesti liikaa? Voithan postata niitä vaikka kaksi päivässä jos asiaa on liikaa mutta niin että yhdellä sivulla (esim. etusivulla) olisi näkyvissä kerrallaan vain yksi postaus.

Anonyymi kirjoitti...

peen kommenttiin liittyen totean saman tapahtuvan täälläkin - katson joka päivä blogin kuvat (odottelusta huolimatta...) - mikähän siinä oli, että tänään ensimmäiset kuvat ärsyttivät -

hannah

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

P ja Hannah: Tosi kurja juttu, että kuvien lataamista joutuu odottelemaan todella kauan! Asun maalla todella huonojen yhteyksien takana, mutta minulla sivu aukeaa kuitenkin kohtuullisen hyvin. Yritän alkaa jakaa näitä postauksia kahteen osaan, saa nähdä miten käy:) Hannah: Tuo ensimmäinen koti on kyllä aika erikoinen. Itsekään en siitä kauhean paljon pitänyt, oli mukana sen takia, että oli niin erikoinen:)

elina kirjoitti...

Moi,
onpa onni että olen löytänyt blogiisi, ihania kuvia ja niin erilaisista kodeista! Tämä blogi on mennyt kertaheitolla ykköseksi listallani. Ihmettelen kovasti mistä ihmeestä näitä oikein löydät :)

Mukavaa kesän jatkoa!!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Elina! Mukavaa juttu, että löysit tänne - tervetuloa:) Pyrin laittamaan tänne laidasta laitaan erilaisia koteja, kaikista voi aina löytää jonkin hyvän ja käyttökelpoisen idean omaan kotiinsa tai projekteihinsa. Vietän todella paljon aikaa näiden kuvien löytämiseen lehdistä, blogeista ja valmistajien sivuilta. Hauskaa hommaa kuitenkin edelleen, joulukuussa blogi täyttää jo 7 v!

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä