torstai 27. kesäkuuta 2013

Persoonallisia ja värikkäitä koteja

Koti Hyväntoivonniemellä Etelä-Afrikassa - A Home at Cape of Good Hope in South Africa
Kuvat: Adriano Bruzaferri


Koti Ranskassa - A Home in France


Kuvat: Verne


Muusikon koti - A Musician's Home

 Jerri Kunz 

Kuvat: Ryann Ford


Suunnittelijan koti - A Designer's HomeKuvat: Stacy Zarin-Goldberg


Koti Espanjassa - A Home in SpainTänään kotona - Today at Home

Keittiön avohyllyköstä yksityiskohtaa.  Keräsin joskus aikoinaan hedelmä yms. kippoja ja kuppoja ja tässä niistä muutama kappale. Punainen maisemalautanen on äitini peruja ja suosikkilautasiani.

Alennusmyyntilöytöjä: saunan pukuhuoneen lattialle löytyi tämä kesäisen raikas denimkankainen ruutumatto. Crocsit ovat olleet monessa mukana, koristelenksut aikoja sitten irronneet ja pinta saanut uutta värikuosia, mutta vielä näillä mennään!


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Kiitos kun pidät tätä ihanan värikylläistä blogia. Saan kuvistasi inspiraatiota aina vaan uudelleen!
Sisustusblogit tuntuvat kaikki olevan sitä tylsää valkoisen palvontaa. Täällä Suomessa saa nähdä niin paljon valkoista kun vaan kurkistaa ikkunasta ulos, en kertakaikkiaan ymmärrä miksi ihmiset haluavat verhota itsensä siihen vielä kodin sisälläkin. Värit antavat energiaa! :) Ihanaa kesää sinulle.

Anonyymi kirjoitti...

Koti Ranskassa - A Home in Spain

Legendan mukaan Matti Nykänen olisi sanonut että Itävalta-Saksa on hänen toinen kotimaansa, mutta Ranska-Espanjasta en ollut ennen kuullut ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Olen tässä blogiasi jo jonkin aikaa seuraillut ja kuvat ovat aivan mahtavia ja inspiroivia! Todella ihanien sisustusten kuvia olet saanut blogiisi. Minusta olisi kiva jos ennen kuvia alussa olisi pieni infopaketti kodeista, esim. missä sijaitsee, kuka asuu, sisustuksen kulmakivet jne. :)Ymmärrän, että kaikista kodeista ei varmaankaan ole paljon tietoa saatavissa, mutta niistä joista olisi voisi laittaa :) Tämmöinen ehdotus tuli vain mieleeni. Kiitos kivasta blogista! :)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos:) Olen aivan samaa mieltä värien käytöstä, niitä saisi näkyä huomattavasti enemmän sisustuksissa! Valkoinen/musta/minimalismi on nyt niin in ja tyylin kannattajat tuntuvat olevan innokkaita bloggaajia:) Minun mielestäni ko sisustukset ovat pidemmän päälle todella tylsiä ja sisällöttömiä. Mutta kaikki tyylillään ja se on hyvä juttu, että jokaiselle on jotakin.
Ihanan aurinkoista kesää sinulle myös!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Anonyymi: heh-heh..Sen siitä saa kun tekee näitä yömyöhällä:D:D Onnistuin vielä hävittämään koko postauksen ja tein kiireellä sen uudestaan. Onneksi löytyy tarkkasilmäisiä lukijoita - korjaus tehty - thänks!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Anonyymi: Juttujen yhteydessä olevien linkkien takaa löytyy yleensä kertomuksia/kuvauksia jne. näistä kodeista/kohteista. Yritän kuitenkin laittaa otsikoihin vähän ilmansuuntaa, mistä kodin löytyvät. Olen kyllä miettinyt sitä, että pitäisi ehkä olla enemmän informaatiota kuvien yhteydessä, mutta aikaa kuluu kovin paljon näiden kuvien etsintään, etten ole jaksanut paneutua tekstiasioihin. Pannaan idea korvan taakse! Kiitos vinkistä:):)

Blogitekstisuositus

Tyylejä yhdistellen