torstai 30. elokuuta 2012

Taulut seinälle

Taulujen ripustaminen ei ole aina helppoa puuhaa ja varsinkin eilaisten kokojen yhdisteleminen on hankalaa. Lopputuloksesta kun pitäisi muodostua sopusuhtainen ja kaunis sommitelma.  Reiän teko uudelle seinälle on minun mielestäni lisäksi aika dramaattinen teko - niitä kun ei viitsisi turhaan sinne kovin montaa tehdä.  
Taulujen ripustamisessa on kaikenlaisia sääntöjä minkälaisia tauluja minnekin ja minkälaisia tauluja voi yhdistellä samalle seinälle jne.  Tämän päivän sisustamisessa on heitetty säännöt iloisesti romukoppaan ja taulujen ripustamisessakin on lähdetty rempseämpään suuntaan. Niitä ei kuitenkaan kannata ripotella sinne tänne seinälle, vaan muodostaa niistä yhtenäisen kokonaisuuden. Tässä teille tänään vinkkejä taulujen ripustamiseen.
Huonoista nettiyhteyksistä (3.päivä menossa, tänään 0,03Mbit/s lataus- ja lähetysnopeus) johtuen en saanut kaikkiin kuviin lähdetietoja.  Laitan ne sinne kun yhteydet taas jotenkin toimivat.  Olen jonottanut Soneran vikapalveluun tällä hetkellä jo reilusti yli tunnin...


Kuva: Ellen Silverman

 Kuva: Jute Home
Kuvat: World of DenniferKuvat: Interiorspl

Tauluja ei aina tarvitse kiinnittää seinään.  Tässä hyvä idea taulujen ripustamiseen.

Sommitttelu ei koske vain tauluja vaan kaikkea mitä seinälleen laittaa.
Kuvat: Pottery Barn
Tauluja ei aina tarvitse kiinnittää seinälle.  Kauniin kokonaisuuden voi muodostaa taulu- tms. kapeille hyllyille.


Kuvat: S.A.S Interiors

Hyvä vinkki tehdä mallipalat paperista ja merkitä paikat. Kuvat: HubPagesOsa tauluista voidaan sijoittaa lattiallekin.
Kuva: Mama

 Kuva: Lizzie Bailey

Kuva: Pippa Jameson

8 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Hyvä postaus! Enpäs tiennytkään, että valmiita templateja on noin paljon (lainkaan).

Erinomaisesti myös sanottu tuo "Reiän teko uudelle seinälle on minun mielestäni lisäksi aika dramaattinen teko". Meillä (minulla) on seinien koristelu vielä tekemättä, vaikka nykyisessä kodissa on asuttu yli vuosi. Teimme kotiin perusteellisen pintaremontin, ja paikattuja ja maalattuja seiniä ei vaan millään rohkene rei'ittää, ellei ole ihan varma.

Susanna kirjoitti...

Loistav ja kaikenkattava postaus :) Kiitos!

Johanna kirjoitti...

Tosi kiva postaus, kiitos :-)

Tanni Kotipellolla.. kirjoitti...

Kiitos - tää oli just sitä mitä kaipasinkin!!! Itse yrittänyt etsiä inspiskuvia mutta turhaan - tarkoituksena olisi laittaa omat kuvat portaikon seinälle.. vielä kerran kiitos kattavasta postauksesta!!!!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Tilda: Kiitos. Minulla meni vuosi kun olimme remontoineen olohuoneemme, fiilistelin aikani ja vasta sitten laitoin seinille taulut ja muut:)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Susanna ja Johanna: Kiitos:)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Tanni: Kiitos:) Tosi mukava juttu, että sait ideoita postauksesta.
Portaikon seinä onkin hankala paikka!

Sanna kirjoitti...

Tässähän onkin hyviä vinkkejä! Täytyy jakaa ystävälleni nämä valmiit templatet. Heillä haaveissa asetella taulut kauniisti seinälle, jota vasten menee portaikot. Meillä taulut tulee aivan vieri viereen, kunhan saadaan ensin hommattua vesivaaka. Ikävä olisi lähteä korjailemaan myöhemmin ja toteamaan, että ei olekaan taulut suorassa.
https://www.stc.fi/mittausty%C3%B6kalut/vesivaa-at/

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä