keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Ideoita ja värejä

Omaa kotiansa esitteleviä blogistejahan on nykyään pilvin pimein ja ihmettelenkin usein sitä, miten he ehtivät ja jaksavat pitää kotinsa aina tiptop-kunnossa.  Kuvien ottamiseen, kuvakohteen stailaamiseen ja blogijutun tekemiseen saattaa kulua kokonainen päivä, kuten eräs ruotsalainen blogisti kirjoitti (oli leiponut, etsinyt sopivat astiat, käsitellyt kuvat jne.), ja vielä siivoamiset päälle...
Tässä pari mainiota linkkiä siitä, miten asiat saattavat todellisuudessa olla.  Weekdaycarnival-blogissa on mainio "reality check" l. kodit normaalikunnossa ja tässä sitten blogistin oma koti siivottuna ja stailattuna.  
Blogeissa on meneillään toinenkin mielenkiintoinen juttu: Things I'm afraid to tell you.  Blogimaailmassahan kaikki tuntuu olevan hyvin ja hienosti. Onhan se toki selvää, että jokainen haluaan antaa blogissaan käyville positiivisen käyntikokemuksen, mutta elämä ei ole niin siloista kenelläkään miltä se ulospäin saattaa näyttää.  Tätä ajatusta vasten syntyi idea tuosta postausteemasta l. kerrotaan todellisuudesta "kiiltokuvan" takana.   Asiaan voi käydä perehtymässä mainiossa Creature Comforts-blogissa.  Sieltä löytyy pitkä luettelo tähän ideaan mukaan lähteneistä blogeista.


Tälle päivälle löytyi kolme mielenkiintoista juttua.  Mukavia katseluhetkiä!


Asuntovaunuelämää

Tässä mielenkiintoinen sisustusidea asuntovaunuun. Sisustussuunnittelija Rachel Horn sisusti 1969 Airstream asuntovaununsa marokkolaiseen tunnelmaan.  

Interior Designer Rachel Horn decorates her 1969 Airstream with a Moroccan theme.


Persoonallinen koti

Taitelija Francis Upritchardin ja huonekalusuunnittelija Martino Gamperin persoonallinen koti Lontoossa. Ulko-ovessa on todella selkeästi ilmoitettu kiitos ei mainoksille!

Artist Francis Upritchard's and furniture designer Martino Gamper's interesting home in London.
Sisustuskuvia

Ruotsalaisen valokuvaaja Idha Lindhagin kauniita sisustuskuvia.  Mainio idea nuo oksassa roikkuvat valaisimet!

Photographer Idha Lindhag's stylish interior photos.4 kommenttia:

Ricarda kirjoitti...

I really love your Blog! I don't understand anything what you are writing (because I am from Germany) but that doesn't matter, I love every single pic in your blog.
Thanks for inspire me :)
Regards,
Ricarda

Anja kirjoitti...

Kiva tuo asuntovaunu..
Niin meillä siivotaan 6xviikossa, mutta olen aina siivonnut ja onneksi minulla on samanlainen mies joka siivoaa minun kanssa...jos en ole aamulla sanonut että siivotaan, niin mieheni jo kyselee onko tänään siivouspäivä.. :)
Minusta on helppoa koska paikat pysyvät yleis siistinä koko ajan, niin se siivoominen ei tunnu työltä..kun ei ole koskaan sekaista..
Sujuu nopeasti no sitten en puhukkaan kausi siivoomisista mitään, sillä ne käydään läpitte melkein hammasharjan kanssa..no ei vainenkaan..mutta melkein..tarkoitin joulu ja kevät siivouksia.. :)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hi Ricarda and thank you! You can use the Translate gadget on the right side. Click Valitse kieli(= choose language) and you can choose from the drop menu the right language:) Have a nice weekend!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hannele: Te olette tosi ahkeria! Minä olen aina saanut siivota yksin, olisihan se mukavaa, jos olisi siinä hommassa joku kaverina. Sujuisi hommat joutuisammin.
Niinhän se on, että kun koko ajan korjaa tavarat pois ja pitää paikat järjestyksessä, ei koskaan synny kaaosta.
Itse laitan joka päivä tavarat paikoilleen, viiimeistään nukkumaan mennessä - on mukava nousta aamulla, kun on paikat kunnossa. Imurointi ja pölyjen pyyhkiminen tapahtuu aina tarpeen mukaan.

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä