keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Mattoilua

Paloista tehdyt matot ovat nyt in - varsinkin vanhoista ja kuluneista paloista tehdyt.  Tilkkutäkkimäisillä pinnoilla saadaan tilaan persoonallista ilmettä.
Tämänpäivän ideakuvat ovat FLORin mallistosta.  Matot kootaan samankokoisista paloista ja ne asennetaan lattiaan kiinni teipin avulla.  Paloista voi koota koko lattian peittäviä pintoja tai sitten halutun kokoisia.  

FLOR design and create carpet squares. Their carpet squares can be configured in any shape or size to create custom rugs, runners or wall-to-wall designs. 
FLORin sivuilla voi suunnitella omat mattonsa.  Testasin suunnitteluohjelman ja tein muutaman mallin. Helppo ohjelma ja hauskaa hommaa.

You can create a FLOR Custom rug.  Here are some of my own designs:) It was easy and fun.

Tässä hyvät vinkit maton hankintaan. Nämä vinkit löytyivät Sean Michael Design-blogista.  Makuuhuoneessa hän on käyttänyt juuri näitä FLORin palamattoja.

Rug size guidelines from the Sean Michael Design blog.

2 kommenttia:

deem kirjoitti...

tiedätkö onko suomesta saatavilla palamattoja ja millä ne kiinnitetään lattiaan? Tarvitsisin koiraperheeseen helposti pestäviä ja lattialla pysyviä mattoja. Maton jonka voi pestä koneessa, mutta samalla sen vois naulata lattiaan ;)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Varmasti kannattaisi kysyä mattoliikkeistä, luulisi jotain löytyvän. Itsellä on samat koiraperheen ongelmat mattojen kanssa...
FLORin matot laitetaan kiinni jollain tarrasysteemillä, on helppo itse asentaa.

Blogitekstisuositus

Väriä lauantai-iltaan