sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Joulukoristeita nettikaupasta

Sateiselle ja tuuliselle sunnuntaille joulukoristeideoita Cox & Coxilta. Sieltä löytyy kyllä paljon muutakin ihanaa.
Nykyään on kaikenlaisia mielenkiintoisia joulukalentereita, kuten tämä seinälle kiinnitettävä tarrajoulukalenterikin. Koirillekin on nykyään omansa ja meidän Lenille piti sellainen tietysti hankkia. Ei tosin ole kovin innostunut niistä puruluista, jotka luukun takaa löytyvät...No, niitä on hauska hetken viskellä ja puraista sitten luusta pieni pala pois näön vuoksi.
Hauska, helppo ja nopea pakentinkoristeluidea on kuviollinen teippi, sillä koristelee samalla pakettikortitkin:) Saman ajatuksen ajaa oivasti joku leimasinkin.
Porot ovat mukava lisä tonttu- ja enkelikoristeiden jatkoksi. Itsellä edellä mainitut ovat jäämässä melkeinpä paitsioon. Pikkujoulukuuseenkin askartelin keittiön lintuaiheisen tapetin jäämistä lintukoristeet.
Kauniin jouluikkunan saa kun koristelee sen pomppivilla poroilla, kynttilöillä ja kuusenoksilla. Tuollaiset porothan voi helposti tehdä itsekin. Bambit ottaisin omaan joulukotiini heti, ovat kerrassaan söpöjä:) Mistähän sellaiset löytäisi täältä?
Kaapinoven koristelusta tuli heti mieleen, että voisi keksiä omaan vastaavanlaiseen kaappiin jotain samantapaista ideaa. Tosin tuossa ovessa kuviointi on tehty sahaamalla, mutta jotain ideaa siitä voisi kuitenkin saada. Pitää panna mietintämyssy päähän.

Beautiful Christmas decoration from the Cox & Cox.3 kommenttia:

- kirjoitti...

vastaavia bambeja löytyy ainakin täältä: http://www.ombrellino.fi/tuotteet/lelut/muut.html

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Kiitos vinkistä ja linkistä! Kävin katsomassa tietysti heti ja ne näyttivät aivan samoilta. Tilasin tietysti heti:)

Anonyymi kirjoitti...

kattelin sun sivuja ja oon ihan sekaisin onko tää totta onko nää jonkun oikeesti .kadehdin kaikki niin ihanaa!

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä