tiistai 14. syyskuuta 2010

Sisustustavaraa naapurista

Huomasin juuri, että tämä on 1001. blogitekstini! Eli on näitä juttuja tullut vuosien varrella muutamista pidemmistä pausseista huolimatta tullut jonkin verran tehtyä. Todella paljon aikaa ja vaivaa on näiden juttujen etsimiseen käytetty, mutta työ jatkuu edelleen samalla innolla kuin aloittaessani tämän blogin joulukuussa 2006.

Blogi muokkaantui hyvinkin nopeasti leikekirjanomaiseksi sisustusblogiksi alun "haparoinnin" jälkeen. Ajattelin nimittäin, ettei ketään voi kiinnostaa arkipäiväiset tekemiseni ja tuntui oudolta kertoa omista asioista täysin kasvottomalle lukijakunnalle ja oliko niitä lukijoita edes? Ammatillisessa mielessä sain tämän tekemisestä tällä tavoin paljon enemmän irti ja henkilökohtaisella tasolla taas saan tyydytettyä kauneuden ja visuaalisuuden kaipuutani sekä innostustani uusia asioita kohtaan.

Ja olen todella iloinen ja onnellinen siitä, että nämä "löytöni" ilahduttavat myös muita ja voin jakaa innostukseni hauskoihin ja mielenkiintoisiin asioihin blogiani seuraavien ja täällä vierailevien kanssa:) Toivottavasti saatte tästä "harrastuksestani" jatkossakin iloa ja hyötyä löytämällä omiin projekteihinne ideoita ja inspiraatiota !

Kunnian tämän päivän blogiaiheena saa ruotsalainen Sia. Tässä kuvakooste syksy uutuustuotteista. Olen aina pitänyt heidän valikoimistaan ja paljon kaunista on taas tarjolla. Musta ruokailutila on todella onnistunut ja alimman kuvan kyltin toteamus ei voisi osua oikeampaan!

Beautiful items from the Swedish Sia.8 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Wow, 1001 postausta!
Kiitos innostavasta blogistasi.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa jos jaksat jatkaa tämän blogin pitämistä! Käyn päivittäin katsomassa sisustusideoita uuteen rakenteilla olevaan taloon.Mukavaa kun blogi päivittyy usein, mielenkiinnolla seuraan mitä uutta täällä milloinkin on. Kiitos!

Inkivääri kirjoitti...

Tosi paljon iloa ja piristystä on kauniista kuvistasi! Onnea postausten suuresta määrästä ja lisää samanlaista kiitos:) Mielelläni toki lukisin myös sinun puuhistasi ja katselisin kuvia ihanasta kodistasi useamminkin!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sinulle erittäin inspiroivasta ja kauniista blogista!

-tiina-

Anonyymi kirjoitti...

VOI ETTÄ, KUN NÄÄ ON IHANAT NÄÄ SUN SIVUT.
KIITOS PALJON!OLEN TOSI HUONO SISUSTAAN MUTTA NÄISTÄ ON KYLLÄ PALJON APUA.

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei kaikki!

Kiitos ihanista kommenteistanne<3
Joskus olen miettinyt, että lopettaisin tämän blogin pitämisen kun ollut todella älyttömän kiireinen elämänvaihe menossa, mutta eihän sitä malta tehdä! Ja se on aina vielä kannustimena kun täällä käy niin paljon porukkaa päivittäin:) Eihän teitä voi jättää! Ja on mukava kun saa tuottaa muillekin iloa samalla kun itse fiilistelee näitä juttuja:)

Laura kirjoitti...

Mä olin just tulossa pyytämään vinkkejä ruskeaan sisustukseen ja sit täältä löytykin tää! :)

Anonyymi kirjoitti...

Juu älä vaan lähde pois ja jätä meitä ilman visuaalista päiväpiristettä. Aivan ihanaa, kun on aina jotain kaunista katsottavaa ja uusia ideoita.

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä