tiistai 13. tammikuuta 2009

Vuosi alkaa

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille! Lomat pidetty ja nyt on taas aika palata sorvin ääreen. Aloitan vuoden postaukset kääpiöpinserineiti Lenin kuvilla. Sain uuden kameran ja tässä jotain harjoittelun tuloksia.

Kiitokset vielä kaikille kauniista kommenteistanne!

A very Happy New Year to everybody! I have had a long pause from blogging and now it is time to start again. I start this year's postings with some photos of our dog Leni. I got a new camera and have been taking a lot of pictures trying to learn using it.

Also, thanks for all your kind comments! Hola to Spain!Vahtipaikalla ja uloslähdössä. Ilman takkia ei mennä jos on vähääkään kylmä.
A good place to watch out! Leni doesn't go out without her jacket if it's cold outside .

Leni on keksinyt itselleen hyvän nukkumapaikan.
Leni has found a good sleeping place for herself.

Lenin yksi nukkumapaikoista on sohvan selkänojan päällä, siitä on sitten kätevä välillä vahtia pihaa - siellähän tapahtuu koko ajan jotain outoa - tuuli heiluttelee oksia, joku uskalias jäällä jne. ja siitähän täytyy heti ilmoittaa kovaan ääneen!
She really sleeps on the sofa...! And of course, there is always something going on outside, so she has to make a very loud announcement of that every time !
Ja pitääkö koko ajan häiritä! Joku yrittää oikeasti nukkua...
And do you have to take those photos all the time - I'm really trying to sleep here!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kotieläimet,evvk

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja kaikkea hyvää alkaneelle uudelle vuodelle! joskus olen kiinnostavassa blogissa käynyt, enkä kommenttia jättänyt. Kiinnostaa tuo kuvassa näkyvä tapetti ja tyynyt, Jane Wilner?

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Rita!

Tapetti laitettiin parikymmentä vuotta sitten ja en enää millään muista kenen se on. Ainoastaan sen, että on ranskalainen. Tyynyt on sieltä ja täältä vuosien kuluessa hankittu.

Anonyymi kirjoitti...

Hurmaava!Jään onnolla odottamaan ihania kuvia,niin sisustuksestakun ehkä muustakin :)t.Aira-Maarit

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Aira-Maarit!

Kiitoksia! Netti on varsinainen insipiraation aarreaitta ja on aina ihanaa kun "löydöistäni" saavat muutkin iloa. Mukavaa alkanutta vuotta!

Unknown kirjoitti...

What a beautiful dog Leni is!!! Such a personality :o) she makes us smile please keep using your new camera to keep us updated on this member of your household!
Cheers, Elaine & Nell of Elly Nelly

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä