torstai 9. lokakuuta 2008

Väriä elämään

Ruotsalaisen Gudrun Sjödenin ihanan värikkäitä tekstiilejä.
Beautiful and colourful textiles from Sweden. They have been designed by Gudrun Sjöden.

Nämä kuvat ovat Gudrunin kesämökiltä.
These pictures are from Gudruns summer cottage.


Tässä Gudrun Sjödenin suunnittelemasta talvi 2008 vaatekokoelmasta muutama kaunis vaate.
Gudrun Sjöden is also a fashion designer. Here are some beautiful pieces from the winter 2008 collection.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

What a gorgeous blog you've created! I've checked out all of your blog archive this evening and had a really good time, so thank you! I plan to return on a regular basis :-)

Danielle C.

Maria kirjoitti...

Sjödenin värimaailmassa on kyllä jotain ihanaa. Jollakin tavalla todella pohjoismaista tuo muotokieli mutta värit on ikään kuin jostain kaukomailta napattu. Upeita!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan värikkäitä kuvia! En osaisi ehkä itse ihan noin väri- ja kuviokylläisessä kodissa elää, mutta kaipaisin ehkä kuitenkin vähän enemmän rohkeita värejä kotiimme, nyt huomaan että olemme sisustaneet aika turvallisen vaaleanhaalealla.

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Niinhän sitä yleensä sisustetaan, varman päälle! Värejä tarvitaan kuitenkin piristämään ja tekemään tilasta mielenkiintoinen ja persoonallinen. Nyt vain rohkeasti lisäämään värejä sisustukseen! Jos kotisi taustat ovat neutraalit, voit helposti lisätä väriä tekstiileillä, matoilla ja piensisustustavaroilla. Hanki vaikka olohuoneen seinälle iso värikäs taulu/juliste/kangas tms ja valitse siitä värit kotisi uudeksi värimaailmaksi. Muista aina olla johdonmukainen valinnoissasi ja mieti miten valitsemiasi värejä voisi viedä "punaisena lankana" läpi koko kotisi.

Goldbay kirjoitti...

Oi että, mulle ois kelvannut aika monikin noista tavaroista!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Oma äitini olisi pitänyt todella paljon näistä Sjödenin tekstiileistä, väreistä ja tyylistä. Äiti sisusti omaa mökkiään samantyyppisellä idealla kuin Sjöden omaansa.
Sitä ei ehkä jaksaisi asua vuodet ympäriinsä todella värikkäässä ympäristössä, mutta kesämökille tuo väri-iloittelu on omiaan. Ja sopivina annoksina annosteltuna siitä saisi paljon positiivista energiaa elämäänsä talvikodistaan.

Anonyymi kirjoitti...

thanks, very good =)

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä