lauantai 11. heinäkuuta 2015

Väriä ja rustiikkia

Kolme kotia - Three Homes

Tämän päivän ensimmäinen koti löytyi ruotsalaisen kiinteistönvälittäjän sivulta ja on tyylikäs, meren läheisyydessä sijaitseva, värikkäästi ja rustiikkisin yksityiskohdin sisustettu omakotitalo.  Tässä kodissa pidin erityisesti kylpyhuoneen laatoituksesta: isot laatat rauhoittavat ja tumma väri luo hieman mystistä tunnelmaa tilaan. Piristävä poikkeus kaikkiin nykyaikaisiin valkoisiin kylpyhuoneisiin.  
Toinen koti sijaitsee Pariisissa ja tämän kaupunkikodin isot korkeat tilat, vanhat seinäpaneloinnit ja upeat parkettilattiat ovat taustana sisustukselle, jossa on yhdistelty eri tyylisuuntien kalusteita ja sisustustavaroita. Rustiikkipintainen ruokapöytä ja sen takana oleva seinä valaisimineen yhdistettynä tilan tyyliin ja aikakauteen on todella persoonallinen ratkaisu.
Kolmas koti löytyy Australiasta ja tämä koti on sisustettu voimakkain värein ja näyttävin tapetein.  Sisustuksesta löytyy mielenkiintoisia yksityiskohtia ja katseenvangitsijoita. Saa nähdä, koska into ripustaa seinille täytettyjen eläimien päitä loppuu. Itse soisin ko tavan jo jäävän historiaan.

Koti Ruotsissa - A Home in Sweden

Fastighetsbyrån

































Koti Ranskassa - A Home in France























Koti Australiassa - A Home in Australia











Kuvat: Lisa Cohen


2 kommenttia:

Poussière du Sud kirjoitti...

Je prends un immense plaisir chaque jours a visiter les Intérieurs que vous nous proposez. Merci beaucoup pour ces jolis moments au quotidien.
Cordialement. Babette

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hey Babette! Bon d'entendre que vous trouverez ici intéressant à regarder:)

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä