tiistai 14. heinäkuuta 2015

Kaupunkikoti ja kesäkoteja

Kolme kotia - Three Homes

Tänään tänne katseluiloksi löytyi tunnelmallinen koti New Yorkista, joka on sisustettu uutta ja vanhaa yhdistellen. Kodin keittiö on minun tilasuosikkini, jonka ruokailunurkkaus on yksinkertaisen kaunis penkkeineen, rustiikkisine pöytineen, metallisine seinävalaisimineen ja eriparisine tuoleineen. Tilan neliruutuiset ikkunat tummine ikkunapuineen ovat kauniit. Mielenkiintoiseksi yksityiskohdaksi ja kontrastiksi on tilaan valittu kristallikruunu kattovalaisimeksi.

Toinen päivän kodeista on pieni tunnelmallinen siirtolapuutarhamökki, johon mahtuu iso porukka ruokailemaan rustiikkipintaisen ruokapöydän ääreen.  Oleskelutilan virkaa toimittaa kaunis pieni lasiveranta. Pieneen mökkiin on saatu sovitettua monta kaunista yksityiskohtaa ja onnistuttu pitämään kokonaisuus yleisilmeeltään kepeänä.  Makuuhuone on sijoitettu erilliseen pieneen vajarakennukseen.

Kolmas koti on tanskalainen kesämökki. Mustaksi maalatun ulkokuoren sisältä löytyy valoisa ja  moderniin maalaistyyliin sisustettu kesäkoti.

Koti New Yorkissa - A Home in New York

Design Sponge

Siirtolapuutarhamökki Ruotissa - A Small Cottage in Sweden


Kuvat: Kirstin Lagerqvist

 Tanskalainen kesämökki - A Summer Home in Denmark

BoligMagasinet


Kuvat: Tia Borgsmidt

2 kommenttia:

Riitta Partti kirjoitti...

Hei, olen aivan totaalisesti koukussa tähän blogiisi. Niiiiin ihania kuvia ja monta kertaa päivässä fb:n puolella. Kiitos Riitta Blogi: ihana turhuus.

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Riitta! Hauska kuulla!:) Kävin kurkkaamassa blogiasi ja olit tehnyt todella mainiot betoniastiat! Oletko käynyt kurkkaamassa Be Creative and do it-blogiani? Linkki siihen löytyy blogin oikeasta yläreunasta. Mukavaa viikonjatkoa!

Blogitekstisuositus

Ranskalaisia koteja

Kolme kotia - Three Homes Tyylikkäitä koteja Ranskasta. Koti 1 - Home 1 ...