tiistai 17. huhtikuuta 2012

Ruotsalaista tunnelmaa tiistaille


Esittelykoti

Ruotsin Skanskan esittelykotien sisustaja Pernilla Ehlenberg on sisustanut tämän esittelykodin värikkäillä yksityiskohdilla sekä yhdistämällä uutta ja vanhaa.  Tämä koti näyttää ihan oikeasti asutulta.  Yleensä esittelykoteihin on tuotu vain muutama huonekalu näytille.  Tämä asunto löytyi sanomalehti Expressenin Leva och Bo-sivuilta.

A modern home from the Swedish newspaper Expressen.

Valkoinen koti

Yhdistämällä kaksi asuntoa saatiin aikaan tilava ja valoisa koti.  Vanhassa laatikostossa on hauskasti nimetty eri laatikot: rakkaus, ratkaisut, salainen, Obama, auringonpaiste, kaaos, omena, arsenikki, myytit...Voi vain ihmetellä mitä kaikkea näiden etikettien takaa oikein löytyy...

A bright ans white Swedish home from Expressen.

Kuvat: Sofi Sykfont

Tunnelmaa kotiin

Pastellivärejä ja kustavilaista tunnelmaa kevätkotiin edelleen  Expressenin Leva och Bo-sivustolta.

Spring decoration ideas from the Swedish newspaper Expressen.

Koti myytävänä

Ruotsalaisella kiinteistönvälittäjällä Fantastic Frankilla on omaperäinen tapa esitellä myynnissään olevia asuntoja.

The Swedish broker Fantastic Frank has a different way of showing an apartment.


2 kommenttia:

Anja kirjoitti...

Heipsan :)
No juu tuo pastelli oli ihan ok, en tykännyt ns, moderneista linjoista..ja metallisista vai mitä lie niin pöydänjaloista, kaappi joka oli valkoinen päällisin puolin ja olikos se nyt sininen sisusta oli kiva..
Aika erikoinen oli myös se asunto tai talo, joka oli myynnissä siis värikylläiselle sopiva.. :)
Jos leikin ajatuksella niin en menisi katsomaan tuota asuntoa joka oli noinkin persoonallinen väriensä perusteella..mutta meitä on niin moneen junaan eli mielipiteet jakaantuu niin monen mielestä kun on mieltymyksiäkin..
Kiitos kun laittelet kuvia sieltä täältä..joskus tulee sellinen yök olo ja joskus että ihana...mutta minä katselen kokonaisvaltaisesti eli ei tarvitse tykätä vaan voi bongata jonkin idean katselemalla kuvia vaikkei muuten tykkää..
Mukavaa kevättä sinulle :)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Hannele: maailmassa on niin paljon kauniita ja mielenkiintoisia asioita ja innostun kaikista niistä aina todella paljon, tyylillä ei ole väliä, ja kuten sanot, aina voi löytää jotain kiinnostavaa:) Mukavaa kevättä sinne myös!

Blogitekstisuositus

Modernia ja väriä

Kolme kotia - Three Homes Skandinaavista tyyliä ja värikkäitä yksityiskohtia. Koti 1 - Home 1 Lähde/...