tiistai 3. huhtikuuta 2012

Ideoita lastenhuoneisiin

Näistä Project Nurseryn lastenhuoneista löytyy väri- ja sisustusideoita lastenhuoneiden lisäksi kodin muihinkin tiloihin. 

Inspiring nurseries and toddler spaces from the Project Nursery web site.
4 kommenttia:

Haus and Home kirjoitti...

Beautiful nurseries! I just love the green, white and yellow nursery with the striped ceilings, and the nursery with the large map.

Palomino kirjoitti...

Olipas inspiroivia kuvia! Isommalle tytölle onkin huoneen sisustaminen ajankohtaista. Hän vaan on jo niin iso, että äiti ei saane enää sanella millaista laitetaan :)

Susanna kirjoitti...

Käsittämättömän Hienoja ideoita, nyt puuttuu enää lapsi :D Onneksi kuitenkin itseltä löytyy sen verran lapsenmieltä, että noista kuvista on paljon iloa tuleviin projekteihin.

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Haus and Home: the striped ceiling is very interesting and also very dominant. The big maps are really popular today:)

Palomino: Näin se on - jossain vaiheessa äidin vain on luovutettava päätäntävalta näissä asisoissa nuorisolle!
Eräs äiti oli sisustamassa lilan värisiksi kolmen poikansa huoneita - oli nimittäin äidin lempiväri. Onneksi sain pään käännettyä ja huoneista tuli sitten loppujen lopuksi ihan "poikamaisen" värisiä.

Susanna: Mietinkin sitä, että näistä kuvista löytyy monta hyvää ideaa ihan jokaiseen kodin tilaan, lastenhuoneita ei enää välttämättä sisusteta niin lapsenomaisiksi vaan ehkä enemmänkin koko kodin sisustusideaan sopiviksi. Mutta jos olisi lastenhuoneen sisustaminen edessä, näistä löytyisi varsin ihania ideoita!

Blogitekstisuositus

Modernia ja väriä

Kolme kotia - Three Homes Skandinaavista tyyliä ja värikkäitä yksityiskohtia. Koti 1 - Home 1 Lähde/...