perjantai 1. lokakuuta 2010

Sisustustavaraa nettikaupasta

Tässä pomintoja saksalainen lempinettikauppani, Impressionenin uudesta katalogista. Tuoliin kiinnitettävät tarrat ovat uutta, tiedä sitten kuinka kestäviä ovat käytössä, mutta idea on hauska! Keinutuolit ovat nyt trendikkäitä ja varsinkin juuri tuollaiset, jo maailmaa nähneet, huonekalut.

Autumn arrivals from the German online shop Impressionen.


4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Voi Tarja menetän järkeni näiden ihanien kamojen takia, uskallanko edes mennä kurkkaan.
Edellisen postauksen väripläjäykset olivat hykerryttäviä.

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Huomenta Henrietta!

eikö olekin "mielettömän" ihania tavaroita...:)Tuossa firmassa on taitavat sisäänostajat/suunnittelijat:) Ovat ainakin minun makuuni! Kun teen näitä tällaisia postauksia valitsen yleensä sellaisia asioita mistä itse pidän. Ja nämä jutut olivat todella sellaisia!

Eilinen postaus oli varsinainen väri-ilotulitus. Ihanaa kun löytää tuollaisia juttuja:)

Mukavaa päivää!

Unknown kirjoitti...

Jos mulla olis ylimääräisiä huoneita ois kiva kun suunnittelisit ne niin menee yksiin maut ja kun rakastat värejäkin.Keittiön voisit kyllä suunnitella mutta ehkä hieman epäkätevää kun olet niin kaukana minusta.
Jatketaan kauniiden kuvien katsomista ja haaveilua:)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Mehän katsellaan ja haaveillaan:)
Mutta ilman muuta autan jos tarvitset joskus apua. Keittiösuunnitelmia teen koko ajan ja sähköpostit kulkevat. Mutta olisihan se tosi mukava nähdä nenätysten ja siltä pohjalta on aina paljon helpompi ja parempi tehdä suunnitelmia:):)
Minun matkustusreittini on yleensä vain Vaasa-Helsinki-Vaasa,kaikki kolme lastamme asuvat nimittäin Helsingissä ja siellä käymiseen on siis olemassa maailman paras syy:)

Blogitekstisuositus

Ranskalaisia koteja

Kolme kotia - Three Homes Tyylikkäitä koteja Ranskasta. Koti 1 - Home 1 ...