lauantai 16. lokakuuta 2010

Kukkia lauantaille

Designers Guildin Zephirine uutuusmallistosta ei todellakaan puutu värejä ja kuvioita! Näitä sisustuskuvia katsellessa suorastaan hengästyy! Kankaat ja tapetit ovat todella kauniita. Näiden sisustusten "sanomaa" tosin en oikein ymmärtänyt - kaikkea paljon sinne tänne ripoteltuna ja yhdisteltynä. Tarkoitushan on tietenkin esitellä tuotteita mahdollisimman paljon, mutta jotenkin kaikki hukkuu nyt yhteen sekamelskaan.

Designer Guild's Zephirine fabric and wallpaper collection.5 kommenttia:

Minna-Enttirinteen Elämää kirjoitti...

Todella kauniita ja nurattaa tuo "hengästyy", niin hyvin se tosiaan kuvaa tuntemusta tämän "kukkapläjäyksen" keskellä :)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Minna!

Näissä on niin paljon yksityiskohtia, tyylejä, värejä, kuvioita, kerroksia ja niitä kukkia että huh-huh ja huh...ja yritetty jotain missä mentiin sitten ihan metsään:(
On todellinen taitolaji osata yhdistää paljon erilaisia asioita keskenään ja vielä niin, että kokonaisuus pysyy hyvin hallinnassa!

Sarppu kirjoitti...

En saisi lainkaan katsella näitä Designers guildin kankaita, olen niihin ihan höpönä, ei ole muuta vikaa kuin hinta. Olen keräillyt niitä pikkuhiljaa ja nyt alkaa olla jo ihan mukavasti. Silti aina tekee jotain mieli. Nuo ovat kyllä niin värikylläisiä ja raikkaita. Kaunis postaus :)

Unknown kirjoitti...

Käyn välillä stockalla ihastelemassa Guildin kankaita ja huokailemassa syvään kun en raaski ostaa. Taitaavat olla lähemmäs sata euroa metri, kellä varaa.Jopa yhden tyyny hinnaksi tulee ihan mahoton tai ei mene mun järkeeni maksaa sitä hintaa tyynystä. Mutta ne on ihania kankaat ja tapetit.

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Heips Henrietta!

Hinnat hipoo taivaita, mutta ovat todella kauniita. Itse en ole koskaan raaskinut myöskään Guildin kankaita ostaa. Kahdessa lastenhuoneessa on meillä Guildin tapetit, ne oli aikoinaan ihan pakko laittaa:)Ja olen niihin vieläkin tyytyväinen.

Blogitekstisuositus

Ranskalaisia koteja

Kolme kotia - Three Homes Tyylikkäitä koteja Ranskasta. Koti 1 - Home 1 ...