tiistai 14. syyskuuta 2010

Tunnelmaa Italiasta

Tässä italialaisen Missoni Homen tämän vuoden kokoelman Bouguet 140 ja Bouguet 159 mallistosta muutamia esimerkkejä.
Olen tässä mietiskellyt näitä kuvia katsellesani, pidänkö tästä väri- ja kuviomaailmasta vai en ja minkälaista juttua tässä on oikein haettu. Eniten kai vaivaa Bouguet 140 kokoleman kukalliset tyynyt. Vaikka kaikki on nykyään sallittua ja kaikki sekoitetaan iloisesti keskenään, niin kukkakankaat+ruutukangas eivät vain mielestäni sovi yhteen. Kukkakankaat tuovat mieleen lisäksi vanhanajan halvat kretonkikankaat. No, makuja on onneksi monia:)

Mutta: muutama raita/ruututyyny sohvalle, vati punaposkisia omenoita sohvapöydälle, kynttilöitä luomaan tunnelmaa, torkkutäkkejä ja olohuoneen syystuunaus on hoidettu.

Images from the Missoni Home's 2010 collection.3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Olen samaa mieltä kukkien ja raitojen yhdistelmästä.Mutta Missoni todellakin hallitsee värien yhdistelemisen.Varsinkin nuo raitatyynyt olivat kauniin syksyisen värisiä ja saivat kaipaamaan sohvalle torkkupeiton alle.

Unknown kirjoitti...

Olen ihan samaa mieltä sun kanssa.Katoin kuvat ekana enneko luin mitä olit kirjoittanut ja totesin et nyt on mennyt vellit ja puurot Missionilla sekaisin.Noi on kahdeksankytluvun halpiskankaita aivan järkkyjä ja kun osaan vaan kuvitella mitä yksi missionin tyynyt maksaa niin haloo,ei koskaa tuota kuosia.
Oikeesti kamala:)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Minulle tuli mieleen vanhat halvat kretonkikankaat, amerikkalainen 60-70-lukujen sisustus ja jostain kummasta syystä amerikkalaiset vanhat asuntovaunut ja 50-luvun haalistuneet värivalokuvat kokoelman värimaailmasta ja kuvioiden yhdistelmistä. Kaikenmaailman mielleyhtymiä sitä voi kukka- ja ruutukankaiden yhdistelmistä tullakin...;):):)
Kokoelman suunnittelijat ovat yrittäneet olla trendikkäitä yhdistellessään näitä kuoseja ja kuvioita näin reippaasti, mutta taisi käydä samoin kuin keisarin uusille vaatteille...
Ruutu- ja raitakankaista olen samaa mieltä, värit ovat kauniita ja niillä saisi syksyisen tunnelman kotiinsa:)

Blogitekstisuositus

Trendikästä naapurista

Kolme kotia - Three Homes Trendikkäästi sisustettuja ruotsalaisia koteja. Koti 1 - Home 1 ...