sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Persoonallinen koti

Sanat yksivärinen, pelkistetty, moderni jne. eivät todellakaan kuuluneet sanavarastoon tätä kotia sisustettaessa. Koti on sisustettu kaikella aivan päinvastaisella ja erittäin persoonallisesti! Boopsie.daisyn Flickr-sivuilla voi käydä ihastelemassa tämän kodin sisustajan töitä ja kuvia.

Makuja on monia ja tämäkin sisustus jakaa varmasti mielipiteitä. Itse en jaksaisi elää näin värikkäässä ja hullunhauskasti sisustetussa kodissa ja sama asia koskee tietysti monia muitakin tiloja. Minusta on kuitenkin todella ihana asia, että kodin sisustamiseen paneudutaan tosissaan ja tehdään siitä omannäköinen. Lisäksi ihastelen aina sitä mielikuvituksen, luovuuden ja ideoiden rikkauden kädenjälkeä, mikä persoonallisista kodeista yleensä löytyy.

Ja nyt siivoamaan urakalla tätä kämppää - huomenna tulee ruotsinkielinen sanomalehti Vasabladet tekemään juttua kodistamme ja kuulostelemaan samalla sisustusvinkkejä syksyyn.

A very colourful and imaginative home from
Flickr.
5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

No huhhuh sanon minä,kamaa on enemmän kuin kaupan hyllyillä.Kauhea realisti minussa taas kysyy kuka tässä kodissa jaksaa pyyhkiä pölyt!
Mulla tulisi jo lähinnä skitsofreeninen olo on niin rauhatonta mutta iloistahan siellä on:)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Pölynpyyhintä taitaa kyllä olla aikamoinen operaatio tässä huushollissa:)
Perheen äiti on nukketaitelija ja sen kyllä huomaa:)
Näin viimeiseen asti määrätyllä tyylillä sisustetusta kodista aina ajattelen, että mitäs sitten kun siihen jonain päivänä kyllästyy...Toisaalta näin persoonallinen koti varmasti seuraa mukana läpi elämän - on tod. näk. niin vahvasti omannäköinen:)

Inkivääri kirjoitti...

Kiinnitti huomiota, että tuossa oli takan päällä monenmoiset erilaiset somistelut - siinähän ne pölyt tulee siivottua uudenlaiset koristukset laittaessa:) Itse ei tulisi tehtyä enkä väreistä tykkäävänäkään laittaisi noin värikästä, mutta ihana katsoa toisella.

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Takan päälle ilmeisesti vaihdetaan somistus aina juhlapyhien tms. mukaan. Tulee kätevästi siivottua samalla:):)
Värimaailma on kyllä tässä kodissa todella omanlaisensa ja sama juttu, pidän väreistä ja on hauska nähdä näin värikkäitä ja persoonallisia koteja. Itse olen hieman varovaisemmalla linjalla värien käytössä:)

Valo ki kirjoitti...

Uh!, värikästä on, liian rauhatonta minun makuuni. Persoonallinen on kyllä todella, tyylejä ja mieltymyksiä on niin monenlaisia.

Blogitekstisuositus

Ranskalaisia koteja

Kolme kotia - Three Homes Tyylikkäitä koteja Ranskasta. Koti 1 - Home 1 ...