sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Sisustuskuvia

Ideoita ja inspiraatiota sisustukseeen Canadian House & Homen kuva-arkistoista.

Ideas and inspiration from the Canadian House & Home magazine.

th

5 kommenttia:

Kotoilija kirjoitti...

Mahtava kuvasarja heti aamuun. Etenkin nuo tuunatut lamput innostivat.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Blogisi on aivan ihana ja käyn täällä usein katselemassa kuvia ja ideoita. Luulen, että olen nähnyt blogissasi kuvan makuuhuoneesta, jossa oli sängynpäädyn takana aika korkealle ulottuva valkoinen panelointi ja sen yläreunassa lista/minihylly, jolla oli valokuvia. Seinän yläosa oli tapetoitu vaaleanpunasävyisellä tapetilla? En kuitenkaan löydä kuvaa satojen valokuvien joukosta enää millään! Haluaisin näyttää kuvan miehelleni, koska tahtoisin toteuttaa kyseisen idean ja värimaailman omassa makuuhuoneessamme. Mahtaako kuva edes olla blogistasi? Jos on, voisitko ystävällisesti kertoa, mistä sen voisin löytää. Kiitos!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Kotoilija!

Eikö ollutkin hauskat valaisimet! Tein viime sysksynä pari kattovalaisinta risuista ja yllättävää oli, kuinka paljon risuja niihin upposi! Keräsin risut omalta pihalta ja pelkäsin jo, että materiaali loppuu kesken:( Laitan joskus kuvan niistä tänne kun taas innostun joskus laittamaan kuvia omista jutuistani.

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei anonyymi!

Yritin etsiä kuvailemaasi makuuhuonetta arkistoista. Mutta kuten sanoit, kuvia on niin tuhottomasti. Muistatko ollenkaan ajankohtaa kun näit sen kuvan? Voisin ehkä sitä kautta löytää sen.
Muuten minulla ei ole mitään mielikuvaa sellaisesta kuvasta. Sorry!

Jenni kirjoitti...

Hei!

Tulipa tyhmästi jätettyä tuo kysymys anonyyminä... Kiitos vastauksestasi! Ajankohdasta ei ole harmaintakaan hajua, koska selailin silloin blogiasi muistaakseni ihan randomilla. No jatketaan selailua - se ei toisaalta ole ollenkaan ikävää :)

Blogitekstisuositus

Rustiikkia tunnelmantuojana

Kolme kotia - Three Homes Päivän kotien tunnelmaluojina toimivat rustiikkiset ja värikkäät yksityiskohdat. Koti 1 - Home 1 ...