perjantai 28. toukokuuta 2010

Mummotyyliä

Kauniita sisustuksia perjantain iloksia ruotsalaisen Expressenin Leva & bo-sivuilta. Trendikäs sisustaja kaivaa nyt esille perityt astiat ja viettää tunnelmallisia vanhanajan kahvihetkiä pikkuleipineen ja kuivakakkuineen.

Kauan pannassa olleet maisemataulut voi taas huoletta asetella seinilleen. Saa nähdä koska vanhat ompelukorit ja -laatikot kokevat renessanssinsa! Nehän olivat oikeastaan todella käteviä kapistuksia - kaikki tarvikkeet löytyivät aina yhdestä paikasta. Äidillänikin oli niitä kaksin kappalein - toinen kaupungissa ja toinen huvilalla. Kantokahvat tekivät ne helpoksi liikutella paikasta toiseen ja samalla ne toimivat myös kätevinä laskutiloina. Oikeastaan nyt kun ajattelee tätä asiaa "syvällisemmin", sellainenhan pitäisi nyt jostain saada itsellekin! Omat ompelutarvikkeeni ovat sijoiteltuina moneen paikkaan ja olisi mukava joskus saada tarvikkeet johonkin järjestykseen.

Yksi huomionarvoinen ja yhdistävä seikka näissä sisustuksissa on myös se, että ruokapöydän ympärillä olevat tuolit voivat kaikki olla erilaisia.

Grandmother's style by Swedish newspaper Expressen.
2 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Ihania "mummosisustuksia"! Kun minä ryhdyn vanhaksi, niin tottahan teen itselleni kyllä kauniin pesän. ;)

Anonyymi kirjoitti...

NÄÄ SIVUT ON KYLLÄ IHAN MAHTAVAT!

KIITOS YLLÄPITÄJÄLLE.OLEN NIIN SURKEA SISUSTAMISESSA MUTTA NYT KUN OLEN TÄN SIVUSTON LÖYTÄNYT NIIN
NYT MINÄKIN OLEN SAANUT KOTIANI
KAUNIIMMAKSI.

Blogitekstisuositus

Rustiikkia tunnelmantuojana

Kolme kotia - Three Homes Päivän kotien tunnelmaluojina toimivat rustiikkiset ja värikkäät yksityiskohdat. Koti 1 - Home 1 ...