sunnuntai 10. huhtikuuta 2022

Persoonallista ilmettä

Kolme kotia - Three Homes

Täällä taas pitkästä aikaa! Maailmanmeno on mennyt sen verran ahdistavaksi, kauhistuttavaksi, surulliseksi, kamalaksi ja pelottavaksikin, että en ole oikein pystynyt keskittymään tähän blogin pitoon. Seuraan, varmaan kuten niin moni muukin, tiiviisti uutisia Ukrainan sodasta. 
Nyt tuntuu, että pitää saada jotain muutakin ajateltavaa ja varsinkin hieman positiivisempaa, joten on aika jälleen jatkaa näitä hommia. Toivotaan, että Ukrainan tilanne selviäisi mahdollisimman pian ja parhaalla mahdollisella lopputuloksella Ukrainan kannalta!

Tänään täältä löytyy viihtyisiä koteja Ruotsista.

Koti 1 - Home 1













































Lähde/Source and more information: Erik Olsson






Koti 2 - Home 2




















Lähde/Source and more information: Historiska Hem
Kuvat/Photos: Spinell
Stailaus/Styling: Lund





Koti 3 - Home 3





















Lähde/Source and more information: Bjurfors
 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun palasit<3

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja kiitos tästä postauksesta! Hienoa, että palasit inspiroimaan ja ilahduttamaan meitä lukijoitasi. Vaikeiden aikojen keskellä tarvitaan arjen yläpuolelle kohottavia hetkiä. Sinun blogisi tarjoaa niitä! Hyvää kevättä ja kiitos!

S.N. kirjoitti...

Kiva kun tulit takaisin! Itsekin huomaan tarvitsevani taas välillä jo jotain muuta luettavaa ja hetken todellisuuspakoa sotauutisista, vaikka sitä ei tietenkään pidä eikä voikaan unohtaa, ja siksi olenkin monta kertaa käynyt täällä kuikuilemassa, josko olisi uusia koteja taas. Tosi kiva kyllä selailla myös menneiden kuukausien ja vuosien kuviakin, en ole tarvinnut enää muita inspiraationlähteitä kuin tämä blogisi sen jälkeen kun löysin tänne. Kiitos siis hyvin kuratoidusta blogista, innoituksesta ja haaveilun mahdollistamisesta!

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja aivan samaa mieltä kuin edelliset kommentoijat: kiva kun palasit! Muita blogeja ei tarvita.

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä