lauantai 4. syyskuuta 2021

Heipat kesälle

Kolme kotia - Three Homes

Vaikka kesä onkin jo muutama päivä sitten virallisesti ja valitettavasti ohitettu, laitan tänne vielä kolme kesäkotia katsottavaksi. Näiden myötä kesäkodit on sitten tältä erää täällä katseltu.  Lomani takia jäi monta hienoa kesäkotia väliin, mutta ensi kesänä palataan sitten taas aiheeseen uusin kesäkotipostauksin.

Päivän kaksi ensimmäistä kesäkotia edustavat tyylikästä ja modernia amerikkalaista nk. beach house-tyyliä ja kolmas on taas edellisistä täysin poikkeava rustiikkinen ja tunnelmallinen rannalla sijaitseva englantilainen 1800-luvulla rakennettu kalastajamökki.  

Vaikka sisustuksista löytyy monta merellistä ja kesäistä elementtiä, löytyy näistä myös monta hyvää ideaa talvikotiinkin. Tai sitten oman kesäkodin ensi kesän sisustusprojekteihin.

Värimaailma näissä kodeissa on samankaltainen ja sinistä tehostevärinäkin löytyy enemmän tai vähemmän kaikista. Puuta ja muita luonnonmateriaaleja on käytetty myös isoimmissa ja pienemmissä yksityiskohdissa tyylin ja tunnelman luojina. 

Nämä ovat toki kesäkoteja, mutta jaksan aina ihmetellä pohjoisamerikkalaisten kotien eteisistä puuttuvaa naulakko- ja säilytystilaa. Sitä asiantilaa ihmettelen joka kerta katsoessani esimerkiksi televisiosta tulevaa Remppa tai muutto-sarjaa. 
Tässä ensimmäisen kodin sisääntulon yhteydestäkin löytyy vain kaksi onnetonta tappia seinältä.
  

Koti 1 - Home 1Lähde/Source and more information: Onekindesign
Kuvat/Photos: Brooke Wagner DesignKoti 2 - Home 2

Tähän tilaan ihastuin tässä kodissa - mikä ruokailutila!

Lähde/Source and more information: LivingEtc
Kuvat/Photos: Kim Sargent


Koti 3 - Home 3
Lähde/Source and more information: Unique Home Stays

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Persoonallista ja värikästä