perjantai 11. kesäkuuta 2021

Persoonallista ja viihtyisää

Kolme kotia - Three Homes

Persoonallisesti ja viihtyisästi sisustettuja koteja.


Koti 1 - Home 1


Lähde/Source and more information: Fantastic Frank
 
Koti 2 - Home 2

Lähde/Source and more information: Historiska Hem
Kuvat/Photos: Ozollapa&Norén
Stailaus/Styling: CopparstadKoti 3 - Home 3
Lähde/Source and more information:  Skeppsholmen Sotheby
 

2 kommenttia:

Thilda kirjoitti...

Jotenkin vahvasti tuo koti 3) vetoaa, vaikka kaikki ovatkin ihastuttavia! Kolmosessa viehättää sellainen ikivanha torppamainen tunnelma; vähän vinot linjat, leveät laudat, matalat huoneet...

Aikaisempaan keskusteluumme palatakseni; aivan varmaan meillä on joku suht läheinen sukukytkös! :D Kaikki pohjalaiset on tosiaan sukua keskenään aina jotain kautta.

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Thilda!

Omat suosikkini menevät postauksen järjestyksessä. Ykkönen vaan on niin hauskan boheemi ja rustiikkinen. Ja siellä on ollut näköjään aivan ihana kahvila - oma unelmani oli aikoinaan perustaa pieni kahvila:).

Muutin muutama vuosi sitten pieneen kylään ja moni ihmetteli, että muutan paikkaan, jossa en tunne ketään. Nyt on sitten ajan kanssa selvinnyt, että oikeastaan täällä on aika monta "tuttua" : tyttäreni luokkakaverin vanhemmat, poikani kaverin täti, ystäväni isoisä, vanhan asiakkaani ja tuttuni lapset, siskoni ystävän isä ja lenkkikaverini, jonka kanssa tunnetaan valtava määrä samoja ihmisiä vanhasta kotikaupungistamme. Sukulaisia en ole tosin täältä vielä löytänyt:) Maailma on pieni!

Blogitekstisuositus

Persoonallista ja värikästä