torstai 22. kesäkuuta 2017

Värikästä torstaita

Kolme kotia - Three Homes

Kesätorstain iloksi kolme täysin erilaista, värikkäästi ja persoonallisesti sisustettu kotia maailmalta.
Ensimmäisessä kodissa ihastuin vaaleanpunaisiin keinunojatuoleihin.  Kuviolaatoilla rajattu alue, koko seinän pituinen kuvatapetti sekä geometrinen kuviointi katossa luovat ilmeen ja tunnelman tähän sisustukseen värikkäiden yksityiskohtien kera. Sänkyrakennelma on melkoinen!
Toinen koti on boheemisti sisustettu kaupunkiasunto Barcelonasta.  Turkoosi vanha laattalattia luo värikkään taustan vanhoille huonekaluille ja persoonalliselle sisustukselle.
Kolmas koti löytyy Pariisista ja sisustus on arkkitehtitoimiston suunnittelema.Koti Intiassa - A Home in IndiaLähde/Source: Home Adore
Kuvat/Photos: Moriq

Koti Espanjassa - A Home in Spain
Lähde/Source: AD
Kuvat/Photos: César Segarra
Koti Ranskassa - A Home in France
Lähde/Source: Marie Claire Maison
Kuvat/Photos: Nicolas Mathéus1 kommentti:

Birgitta kirjoitti...

Ihania koteja.
Voisin heti muuttaa tuohon intialaiseen kotiin, makoilla upeassa sängyssä ja istua ystävien kanssa olohuoneen ihanissa värikkäissä tuoleissa (riipputuoleista puhumattakaan). Tuo seinätapetti on juuri sopiva tähän värikirjoon. Espanjalaiskodissa oli upeita tauluja, varsinkin se olohuoneessa oleva suuri taulu sekä tuo sininen lattia. Suostuisikohan siippa sellaiseen :). Ranskalaiskotikin houkuttaa, siinä on jotenkin kotoisa, jopa suomalainen tunnelma.

Kiitos tästä ihanasta matkasta :)

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...