sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Väriä seinillä ja yksityiskohdissa

Kolme kotia - Three Homes

Tämän päivän kodit ovat aivan erilaisia tyyleiltään. Samaa näissä kodeissa kuitenkin on värien käyttö.  Ensimmäisessä kodissa tummaa vihreää on sekä olohuoneessa että keittiön seinissä ja kalusteissa. Toisesta kodista löytyy kauniin siniset keittiökalusteet ja sisustuksessa on muutenkin käytetty rohkeasti värejä. Kolmas koti on yleisilmeeltään vaalea, mutta keittiöstä ja kylpytiloista löytyy värejä.  Sinisestä kylpyhuoneesta löytyy kauniit kukkakaakelit.

 

Koti Ruotsissa - A Home in Sweden


Lähde/Source: Ekenstam 

Koti Espanjassa - A Home in SpainLähde/Source: AD
Kuvat/Photos: Ricardo LabougleKoti Ruotsissa - A Home in SwedenLähde/Source: Bjurfors
 

Tänään kotona - Today at Home


 
Tämä on ollut suuren surun ja murheen viikko, sillä pieni russeliherramme Hugo menehtyi yllättäen. Hugo tuotti meille yli 16 vuotta suurta iloa ja oli todella rakas perheenjäsen.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten surullista tiedän sen tuskan omakohtaisesti.Voimia sinulle jaksaa t.Riitta

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Kiitos!❤❤❤

mertsi kirjoitti...

Tiedän surun tunteen ja tyhjän aukon kodissa..meidän lähes 15-v sekarotuinen Essi meni koirien taivaaseen helmikuun alussa ja vielä on hyvin vaikea edes puhua itkemättä koirasta...onneksi on ihanat muistot!!
Voimahali!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Kiitos! ❤❤❤ On tämä niin kamalaa, onneksi kuitenkin tietää, että ajan kanssa tästä selvitään. Hugo on neljäs koirani, joka on lähtenyt koirien taivaaseen. Joka kerta se on yhtä musertavaa😔 Ensimmäinen oli 7-v labradorinnoutaja Vinni, joka jäi auton alle ja seuraava 13-v. Nappe, joka jouduttiin lopettamaan kovien kipujen takia. Russeli Morris kuoli 4-vuotiaana kardiomyapatiaan muutamassa tunnissa. Hugo kuoli iltapisulla käydessään sairaskohtaukseen ja oli ilmeisesti hoiperrellut pihalampeen, koska sieltä hänet löysin. Siitä näystä en kyllä toivu koskaan😔
Hugo ei koskaan käynyt siinä lammessa edes uimassa saatikka juomassa vettä. Missä vain muualla oltiin, meni heti uimaan. Minulle tuli ihmeellinen aavistus, että kaikki ei ole hyvin ja lähdin katsomaan mitä Hugo oikein pihalla touhuaa. Yritettiin elvyttää, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä😔 Paljon ollaan lasten kanssa jo muisteltu Hugoa, mukavia muistoja riittää 16 vuoden ajalta tosi paljon, kuten teilläkin Essin pitkän elämän varrelta.
Onneksi meillä on lohtuna touhukas kääppäri Leni 10-vee❤
Jaksamista sinne myös!

Tintti kirjoitti...

Lemmikit tuovat paljon iloa elämään ja jättävät pysyvän jäljen sydämeen luopumisen hetkellä. Lämmin halaus Sinulle. Itsekin kahden karvatassun emäntä Tiina.

Blogitekstisuositus

Trendikkäitä koteja

Kolme kotia - Three Homes Moderniin tyyliin sisustettuja skandinaavisia koteja. Koti 1 - Home 1   ...