maanantai 6. maaliskuuta 2017

Rustiikkia, värejä ja tapetteja

Koti Ruotsissa - A Home in Sweden


Tässä sisustuksessa on mielestäni hyvää eri aikakausilta olevien huonekalujen yhdistäminen.  Kerroksellisuus tekee sisustuksesta aina kiinnostavamman. 


Lähde/Source: 55Kvadrat
Kuvat/Photos: Anders Bergstedt
Koti Ruotsissa - A Home in Sweden


Tämän toisen myynnissä olevan asunnon hyviä puolia ovat seinien kauniit värit sekä paneloinnit.  Itse olen haaveillut olohuoneen kaltaisesta seinien paneloinnista, mutta olohuoneeni katon ollessa tehty neliön muotoisista levyistä, saattaisi ilme olla turhan levoton. 
Keittiö on tämän kodin tiloista suosikkini - pystypanelointi, lattia, väritys ja huonekalut luovat siitä tunnelmallisen tilan.  
Lähde/Source: 55Kvadrat
Koti Suomessa - A Home in Finland


Tämän myynnissä olevan kodin tunnelmaa luo kaunis vanha tiiliseinä, puulattiat, esille jätetyt hirret, kauniit seinien paneloinnit ja lasiovet.


Lähde/Source: Oikotie
Kuvatapetteja - Wall Murals


Hollantilaisen Studio Onszelfin valikoimista löytyvillä kuvatapeteilla loihtii kotiinsa persoonallisen ilmeen.Lähde/Source: OnszelfTänään kotona - Today at Home


Kevätaurinko saa sisustushormonit (-ja siivoussellaiset) innostumaan - vaihdoin keittiön avohyllykköön turkoosien tilalle vihreät astiat ja kipot.  Vihreää päivitystä on tulossa myös ruokailutilan puolelle.  Pinkit kukat ovat suosikkejani ja viime keväänä hankkimani tulilatvat innostuivat kukkimaan myös tänä keväänä.

Kuvat/Photos: Keltainen talo rannalla

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä