lauantai 14. tammikuuta 2017

Pieniä koteja ja kaktuksia

Kolme kotia - Three Homes


55 m2


Olen tapetti-ihmisiä ja innostun aina kodeista, joista löytyy kauniita tapetteja.  Tässä kodissa sellaiset löytyvät keittiön ja makuuhuoneen seiniltä.  Lähde/Source: Stadshem
Kuvat/Photos: Janne Olander

64 m2


Tämän myytävänä olevan kodin eteinen on kalustettu viihtyisäksi, makuuhuone on tapetoitu mielenkiintoisella tapetilla ja modernin keittön vastakohtana on vanha kaunis ruokailuryhmä.  Tässä, kuten myös edellisessäkin kodissa, on sisustuksessa käytetty vanhoja huonekaluja tuomassa kerroksellisuutta sisustukseen. Toinen mielenkiintoinen juttu molemmissa kodeissa on seiniltä löytyvät julistetaulut eli kuva on kiinnitetty ala- ja yläosastaan puurimoihin ja ripustettu narulla seinälle.  Onkohan ollut sama stailaaja asialla, sillä sama pörrölamppu löytyy molempien kotien makuuhuoneista.

Lähde/Source: Alvhem
67 m2


Tässä kodissa kauniit ruskeat puulattiat luovat harmaiden seinäpintojen kanssa tummasävyisen ja tunnelmallisen kokonaisuuden. Tässä sisustuksessa on mielenkiintoinen kokoelma kattovalaisimia ja löytyy täältä yksi pörröinen lattiavalaisimen varjostinkin. 
 Olohuoneen sohvapöytä on erikoinen ja toimii mielenkiintoisena kontrastina ja katseenvangitsijana.
Lähde/Source: Historiska Hem
Kuvat/Photos: Boukari
Stailaus/Styling: Rydman
TeeSeItse -DIY


A Beautiful Mess-blogista löytyi hauska kaktusvalaisinidea. Ohje näiden tekemiseen löytyy blogista.
Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä