sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Modernia, väriä ja ideoita

Koti Tanskassa - A Home in Denmark

Kauniisti sisustettu koti satavuotiaassa talossa. Olohuoneen seinälle on ideoitu puinen tausta tauluille yms.  Makuuhuoneen parvekkeelta avautuu kaunis näkymä merelle sekä sieltä löytyy myös persoonallinen vaatesäilytysidea.
Lähde/Source: Bolig Magasinet













Kuvat: Frederikke Heiberg


Koti Yhdysvalloissa  - A Home in USA

Tässä sitten taas aivan erilaista tunnelmaa: tummin sävyin ja persoonallisesti sisustettu koti. Erikoinen idea löytyy keittiön avohyllyiltä: sieltä ei löydykään ruoanlaittoon liittyvää tilpehööriä, vaan hyllyt ovat aivan täynnä puisia hahmoja. Ehkä ei maailman järkevin idea, erilainen sellainen se kuitenkin on.
Lähde/Source: Elle














Kuvat: Nicole England/Living Inside








Koti Espanjassa - A Home in Spain

Tunnelmallinen terassi ja modernisti sisustettu koti.  Makuuhuoneessa on erikoinen kahden kerroksen ratkaisu: kuvista päätellen yläkerrasta löytyy vaatesäilytys.  Olohuoneessa ja ruokailutilassa katseenvangitsijana toimii iso taideteos seinällä. Edellisistä kodeista sellaiset löytyivät myös: ensimmäisen kodin puinen seinäalue ja toisen kodin iso muotokuva.
Lähde/Source: Micasa


























Tänään kotona - Today at Home

Omassa kodissani olen miettinyt myös katseenvangitsija-asioita ja teetinkin eteisen seinälle vanhasta japanilaisesta valokuvasta ison kuvan sellaiseksi.
Minulla on vanha peili kuvan vastakkaisella seinällä ja tuo kuva näkyy sitä kautta myös makuuhuoneeseen, minne tuo oviaukko tuossa vasemmalla johtaa.
Metallikaappi on sijainnut aikoinaan ala-asteen veistoluokan pukuhuoneessa. Ostin sen tyttärelleni ja se on tällä hetkellä minulla evakossa.  Puuarkku löytyi marketin puutarhamyymälästä ja sinne mahtuu hyvin kaikenlaista tavaraa ja lisäksi se toimii myös erinomaisena istuimena.  Kauniit metalli/puulyhdyt löytyivät aikoinaan alekorista.
Risulampun tein vuosia sitten, tosin se on vuosien varrella hieman reissuissa rähjääntynyt.




Kuvat: Keltainen talo rannalla



Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Modernia jouluilmettä

Kolme kotia - Three Homes Päivän kotien joulutunnelma syntyy pienistä yksityiskohdista ja luonnonmateriaaleista. Koti 1 - Home 1 ...