sunnuntai 23. elokuuta 2015

Tanskalaisia koteja

Neljä kotia - Four Homes 

Terveisiä täältä kunnon kesäflunssan keskeltä - blogipostaukset tulevat sen vuoksi hieman jälkijunassa. 
Tälle päivälle löytyi neljä mielenkiintoista kotia tanskalaisen kiinteistönvälittäjän sivulta sekä lisäksi kuviani IKEAn kuvaston lanseeraustilaisuudesta.


 Koti 1 - Home 1IKEA 2016Yksi blogin pitämisen bonusjuttuna on varmasti se, että silloin tällöin voi saada kutsun mielenkiintoisiin tilaisuuksiin ja sellainen oli taatusti kutsu IKEAN uuden kuvaston julkistamistilaisuuteen. Tänä vuonna tilaisuus pidettiin Helsigissä Kaapelitehtaalla ja alla kuvasarjani tilaisuudesta ja siellä esitellyistä tuotteista. Illan teemana oli Kutsu syömään ja saimmekin nauttia mainion IKEAn tuotteilla valmistetun illallisen.Ruuanlaitto ja yhdessä syöminen ovat entistä suositumpia ajanviettotapoja ja IKEA panostaakin tänä vuonna kuvastossaan erityisesti keittiöön tarjoten inspiraatiota, ratkaisuja ja tuotteita niin ruoan kasvattamiseen, valmistamiseen, tarjoiluun ja säilyttämiseen. 
Uutuutena on tänä vuonna allakin näkyvä EKESTAD-keittiö, joka tuo puun valkoisten pintojen rinnalle keittiöön.
Silmät ja korvat kannattaa kuitenkin pitää pitkin vuotta auki, sillä IKEA tuo vuoden aikana 15 erilaista erikoismallistoa myyntiin rajoitetuksi ajaksi. Ensimmäisenä erikoismallisto on tässä kuussa Ilse Crawfordin suunnittelema SINNERLIG-mallisto. Mallistossa yhdistyy metalli ja korkki. Uutuudet olivat hyvin esillä Kaapelitehtaalla.
IKEA 2016 kuvastoon voi käydä tutustumassa IKEA.fi/kuvasto tai facebook.com/ikeasuomi.  Painetun kuvaston löytää nyt tavarataloista sekä syyskuun alusta R-kioskeista. Kuvasto jaetaan 1,7 miljoonaan talouteen IKEA-tavaratalojen lähialueilla viikolla 34.


 Kuvat: Keltainen talo rannalla

Tässä sitä kuvataan niin keskittyneenä että ja lopputulos tuosta näppäilystä siis yllä.
Kuva: Pasi Salminen

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Rustiikkia ja romanttista