lauantai 4. huhtikuuta 2015

Värikkäitä koteja

Kolme kotia - Three Homes

Tämän päivän kodeista ei puutu värejä eikä mielenkiintoisia sisustusideoita.

Koti Ruotsissa - A Home in Sweden

Elle Decoration


 Kuvat: Patric Johansson


Koti Ruotsissa - A Home in Sweden
Kuvat: Ester Sorri

Koti Australiassa - A Home in Australia

Kuvat: Larnie Nicolson
via
Tänään kotona - Today at Home

Pääsiäisen tunnelmissa


4 kommenttia:

Expat kirjoitti...

Ihana lintutapetti teillä!
Olet muuten lempi sisustusblogistini: ihania postauksia laidasta laitaan vaihtelevia tyylejä (joka makuun) ja koko ajan uusia. Ideoita olen saanut runsaasti ja silmän iloa.
Hyvää pääsiäistä!

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn edelliseen kommentoijaan. Katson joka päivä blogisi ja saan todella paljon mielenkiintoisia ideoita, kun uuden kodin etsintä/rakennutus on edessä. Tykkään siitä, että täällä on niin paljon monia erilaisia tyylejä esitelty. Kiitos sinulle mielettömän ihanasta ja inspiroivasta blogista. Hyvää pääsiäisen jatkoa! :) Jenni

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Expat: Kiitos ja tosi hauska kuulla, että olet löytänyt täältä ideoita omiin projekteihisi:) Lintutapetti on muuten Borås Tapeterin Falsterbo-mallistosta.
Pidän niin monesta asiasta, että olisi vaikeaa esitellä vain yhtä tyyliä. On niin paljon kauniita ja mielenkiintoisia koteja maailmalla ja kaikista voi löytää omiin juttuihinsa hyviä ideoita, vaikka ne eivät tyylillisesti olisi oikeita. Mukavaa pääsiäisen jatkoa sinne!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Jenni: Kiitos ja hauska kuulla. Sitä menee aivan häkellyksiin mukavista kommenteista, ettei oikein osaa sanoa mitään:) Tosi mukava juttu kuulla myös, että näistä löydöistäni on paljon iloa ja hyötyä:)

Mukavaa pääsiäisen jatkoa sinne myös!

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä