perjantai 5. joulukuuta 2014

Värikkäitä ja persoonallisia koteja sekä joulukoti

Kaksi kotia Yhdysvalloissa- Two Homes in USA

Kaksi värikkäästi ja persoonallisesti uutta ja vanhaa yhdistellen sisustettua kotia.  Molemmissa kodeissa taide on sisustuksessa tärkeällä sijalla. Ensimmäisen kodin makuuhuoneesta löytyy todella mainio tyynyidea. 

Two colorful and interesting homes.


AD


Kuvat: Manolo Yllera


 Kuvat Ruth Marten

Koti Kanadassa - A Home in Canada
Kahden keräilijän koti Torontossa on täynnä tavaraa.

Two collector's home in Toronto is filled with interesting finds.
Kuvat: Naomi Finlay
Moderni joulukoti Tanskassa - A Modern Christmas Home in Denmark
 Kuvat: Yvonne Wilhelmsen
2 kommenttia:

mitmit kirjoitti...

Ensimmäinen koti on kyllä niin minun makuuni - viihtyisin sekä vieraana että asukkaana! Pidän siitä, että on paljon kauniita ja sympaattisia yksityiskohtia, joita tutkailisi mielellään pitempäänkin, toisin kuin hyvin pelkistetyissä kodeissa, joissa kaikki on nähty heti ensi silmäyksellä. Onkohan tuo nahkasta ja teräksestä valmistettu keinutuoli joku tunnettu huonekalu?

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Mitmit: Ensimmäisessä kodissa on kyllä paljon silmänruokaa:) Ja hauska ajatus tuo, että sisustus on mielenkiintoisempi silloin, kun siihen joutuu perehtymään pidempään:) Mietin samaa keinutuolista ja yritin löytää jotain tietoa siitä, mutta en päässyt etsinnöissä kovin pitkälle. Mukavaa viikonloppua!

Blogitekstisuositus

Modernia boheemia ja värikästä

Kolme kotia - Three Homes Värejä yksityiskohdissa ja pinnoilla.  Kolmas koti löytyy Islannista ja on vuokrattavana matkailijoille. K...