tiistai 29. heinäkuuta 2014

Valkoisia koteja

Koti Australiassa - A Home in Australia

Homelife

Tämä pieni koti sijaitsee Sydneyssä rannan läheisyydessä.  Kodin omistajat remontoivat kotinsa kolmessa kuukaudessa asumiskuntoon ja lopputuloksena syntyi vähäeleisesti sisustettu koti pienin mielenkiintoisin yksityiskohdin.  Tummat lattiat tuovat ryhtiä kokovalkoisiin tiloihin.

Sydney creative home owner renovated her beachside one-bedroom apartment with her husband with feminine touch and an all-white palette and pared back details.  









 Kuvat: Jason Busch
Stylisti: Megan Morton






Koti Etelä-Afrikassa - A Home in South Africa



Tämä eteläafrikkalaisen stylistin koti Cape Townissa on sisustettu varmalla maulla ja tyylillä vintagetavaroilla, design huonekaluilla  ja luonnonmateriaaleilla.   Päävärinä tässäkin kodissa on valkoinen.

Interior stylist's home in Cape Town is white on white with lots of vintage collectibles, and organic accents found in the south african nature.







Kuvat: Greg Cox




Koti Kreikassa - A Home in Greece


Talon omistaja löysi tämän talon sukellellessan rannikolla. Talo oli ollut hylättynä vuosikymmeniä ja siitä oli jäljellä melkeinpä vain enää iso kivikasa. Talon omisti 24 henkilöä ja meni kaksi vuotta löytää tuo porukka ja saada heidät vielä myymään rakennus. Sen jälkeen kesti toiset kaksi vuotta saada rakennuslupa.  Tässä vaiheessa oltiin vasta puolivälissä urakkaa, rakentaminen kesti vielä vuosia. Kaikki tuo aika ja vaiva kuitenkin kannattivat, kun katsoo näitä kuvia upeasta kodista.


A beautiful home in a Greek island.














Kuvat: William Abranowicz




1 kommentti:

Mamma A. kirjoitti...

Kokovalkoisista asunnoista en juurikaan pidä mutta näistä kuvista sain monta kivaa ideaa:)

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä