keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Värejä ja vintagea

Koti Ranskassa - A  Home in France
Kuvat: Louise DesrosiersVäri-ideoita kodin sisustukseen - Colour Inspirations


Koti Norjassa - A Home in Norway

Finn.no

Varoitus - minimalistien kannattaa lopettaa katsominen tähän! via

5 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Ooooh, toi oli hyvä toi varoitus. :) Omalla tavalla kyllä aika mielenkiintoinen koti.

Jelena kirjoitti...

Hei!
Olen uusi lukijasi ja haluaisin kiittää todella inspiroivasta blogista! Miten löydätkään aikaa blogisi päivittämiseen näin ahkeraan :)

Itsekin perustin jokin aika sitten blogin, jossa on sama ajatus kuin blogissasi eli kerään sinne mielenkiintoisia ajatuksia herättäviä sisustusjuttuja. Olemme nimittäin noin puolen vuoden kuluttua remontoimassa asuntoa, jonka juuri ostimme ja blogi on hyvä tapa kerätä ideoita. Tarkoituksena on myöskin päivittää hieman kuulumisia siitä miten projektimme etenee (toistaiseksi on aika vähän päivitettävää), mutta pikkuhiljaa...
ystävällisin terveisin,
Jelena
http://unelmaasunto.blogspot.fi

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Helinä: Eikö ollutkin:) Tuo koti oli norjalaisella kiinteistönvälittäjällä ja todella erikoista on minusta se, että oli säilynyt täysin 70-luvun tyylisenä. Harvoin on tullut nähnyt mitään vastaavanlaista:)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Jelena: Hauska kuulla ja tervetuloa tänne seurailemaan näitä löytöjäni. Blogi täyttää joulukuussa 7 vuotta ja vuosien aikana on tullut kerättyä jo aikamoinen määrä erilaisia linkkejä yms. joista näitä juttuja sitten etsii. Aikaa kuluu tosin joskus liikaakin tähän hommaan. Minulla on rinnakkaisblogina Do It-blogi, jonne keräilen kaikkea mielenkiintoista tekemistä. Facebook-sivuilta löytyy lisäksi joka päivä lisää inspiraatiota, kuten myös Pinterest-sivultani:)
Onnea uudelle blogille, tämä homma kyllä vie mukanaan:)

Anonyymi kirjoitti...

Voih! Ihanaa vaihtelua; suuresti minun mieleeni :)!

Blogitekstisuositus

Rustiikkia tunnelmantuojana

Kolme kotia - Three Homes Päivän kotien tunnelmaluojina toimivat rustiikkiset ja värikkäät yksityiskohdat. Koti 1 - Home 1 ...