maanantai 20. toukokuuta 2013

Koti puhtaaksi

Kesäauringon paistaessa talven jäljiltä kodin pinnoille sekä talviuniltaan heräävän kesäkodin valmistautessa uuteen kauteen, on siivousaika. Kevät on myös juhlien aikaa ja koti jynssätäänkin silloin lattiasta kattoon putipuhtaaksi.
Italian ensimmäinen Viral Media Company Mosaicoon ja kodinpuhdistusalan johtava merkki Vileda ovat tehneet yhteistyössä hauskan kissavideon promotoidakseen uutta Vileda 1,2 Spray kampanjaa. Save your cat with Vileda-videossa leikitellään ajatuksella siitä, miten kotieläimemme reagoisivat maistelleessaan lattialta löytyviä erilaisia nestemäisiä aineita. Vileda tarjoaa helpon ratkaisun näiden lattialle kaatuneiden roiskeiden puhdistukseen.
Mikäli kaipaat "siivousapua" kotiisi, käy tutustumassa tähän sekä muihin Viledan tuotteisiin heidän kotisivullaan.  Itse en ole tätä tuotetta kokeillut, mutta tuotteen käyttö näyttää vaivattomalta ja nopealta.
"Koiraihmisenä" olisi hauska nähdä vastaavanlainen video myös koirista!


Tämä on sponsoroitu mainos.

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...