maanantai 8. huhtikuuta 2013

Mustaa, valkoista ja modernia tyyliä.

Tänään on esittelyssä suunnittelija Barbara Hillin kaupunkiasunto ja viikonloppukoti - molemmat moderniin ja erittäin persoonalliseen tyyliin sisustettuja.  Varsinkin viikonloppukodissa on liuta todella erikoisia sisustusratkaisuja.
Tanskalaisesta nettikaupasta löytyy päivän teemaan sopivaa sisustustavaraa ja teemaa jatkaa vielä tunnetun roskisvalmistajan, Vippin, mustat ja valkoiset keittiöt.  Elloksen tapeteista postasin jokin aika sitten ja tässä vielä muutama lisää.  Ellokselta löytyy muuten paljon hyvää sisustustavaraa ja huonekaluja. Nämä pikkutuolit ja ruokapöytä voisivat olla harkintalistallani, mikäli olisin hankkimassa uusia.  Lisäksi FermLivingin mustavalkoinen karttatapetti olisi hauska, mutta niin olisi tämäkin.
Olen ihastunut jättisuuriin jalkalamppuihin ja ruotsalaisen Lamp Gustavin valikoimista löytyi hilpeän näköinen Legend-valaisin ja monta muutakin hyvää valaisinta.

Suunnittelijan kaksi kotia - Designer's Two Homes


Kuvat: Dean Kaufman


 Viikonloppukoti -  Weekend House
Kuvat: Misty Keasler

Nettikaupassa - Online ShopTapetteja -Wallpapers
Keittiö - Kitchen


Valaisimia - Lights

Lamp Gustav
Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...