keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Valkoinen päivä

Löysin tälle päivälle monta mielenkiintoista valkoisella sisustettua kotia.


Romanttinen koti - Romantic Style

Kuvat: Colin Poole/Chilli Media/East NewsTalo Mykonoksella -  A House in MykonosKoti Tanskassa - A Danish Home
Talo Madridissa - A House in MadridYksinkertaista ja valkoista - Simple and White


Kuvat: Richard John Seymor


Koti myytävänä - A Home for Sale
4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä kokonaan valkoisella sisustetusta kodista ei saa mielenkiintoista millään. Kaikki on yhtä valkoista mössöä, josta silmä ei erota mitään. Lisäksi se näytää todella masentavalta. Onneksi valkoinen sisustus on jo vähän menossa pois muodista. Vaikka siis musta ja harmaa kuuluu samaan kastiin valkoisen kanssa. Ne kolme eivät ole oikeastaan värejä ollenkaan. Mitä ihmettä me pelkäämme väreissä??? Että niihin kyllästyy? Kyllä valkoiseenkin kyllästyy, sitähän saa katsella tarpeeksi talvella, kun katsoo ulos ikkunasta!!!

Riihirustiikki kirjoitti...

Kyllä valkoinen vieläkin paikkaansa puolustaa mielestäni. Kunhan ei ihan totaalisen valkoista linjaa.
Noissakin kuvissa kivasti "herättää" tuollainen rustiikkinen pöytä tai joku muu yksityiskohta. Toki nuo olivat minun makuuni myös liian valkoisia mutta minähän olenkin mies.Kovin on nuo pöydät tutun oloisia,vertaappa http://riihirustiikki.fi

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Anonyymi: ihan hauska noita täysin valkoisia koteja on joskus katsella. Itse olen kuitenkin väri-ihmisiä ja ihailen värikkäästi sisustettuja koteja. Omassa kodissani olen kulkenut keskilinjaa ja yhdistänyt valkoiseen värikkäitä yksityiskohtia. Joku ihmetteli olohuoneestani sitä, että tyynyjäkin on niin monen värisiä sohvilla...Miksei ihmeessä voisi olla??
Ostin viikolla turkoosin maton olohuoneeseen - se on hauska värilisä olohuoneen sisustukseen:) Väreihin ei kyllä todellakaan kyllästy:)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Riihirustiikki: erilaisilla materiaaleilla saakin valkoiseen tilaan mielenkiintoa - esim. juuri noilla mainitsemillasi rustiikkisilla pinnoilla. Kävin kotisivuillasi, tosi kiinnostavia huonekaluja, täytyypä pistää korvantaakse:)

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...