keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Ranskalainen sisustus

Ajan patinaa, vanhoja kuluneita huonekaluja ja sisustustavaraa sekä paljon mielenkiintoisia ideoita löytyy näistä e-magDECON kauniista ja tunnelmallisista sisustuskuvista - ei muuta kuin ihailemaan!

Beautiful interiors from the e-magDECO's web sites.


 Kuvat: Laëtitia ja Philippe Rissetto

Kuvat: Anne Closuit Eisenhart Kuvat: Laëtitia ja Philippe Rissetto


8 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Upeita koteja!!

Nimetön kirjoitti...

Hei Tarja!
Nyt kun valokuvien tekijänoikeudet ovat olleet kovasti tapetilla, niin oletko sinä ottanut asian huomioon tässä blogissasi?
Sanna

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Sanna!

Keskustelu asiasta tosiaan käy vilkkaana ja asia on tietysti todella tärkeä. Internethän on nykyään valtava kuva-arkisto ja näitä kuvia julkaisevia blogeja yms. on pilvin pimein.
Kuvien julkaiseminenhan on monelle yritykselle/taitelijalle jne.positiivinen asia: saahan yritys siinä ilmaista mainontaa tuotteilleen/töilleen.
Yritän yleensä päästä kuvien alkulähteille ja laitan aina linkin kuvien löytösivustolle. Kuten ehkä huomasit, laitoin esim. tänään postaukseeni kuvaajien nimet kuvien alle ja linkin sinne mistä kuvat löytyivät. Toisinaan on todella vaikea ja melkeinpä mahdoton selvittää kuvien alkuperä tai kuvaaja. Googlen kuvahaku ym. kuvahakupalvelimet ovat hyvänä apuna kuvien alkuperää selvittäessä ja niiden avulla voikin päästä kuvien alkujuurille:)
Jätän kuvat, joiden alkuperää ei voi selvittää, kokonaan huomiotta.

Olen aina merkinnyt lähteen postauksiini ja olenkin aina ihmetellyt sellaisia blogeja joissa niin ei tehdä. Sellaisiin törmää tämän tästä, melkeinpä päivittäin:(

Kuvien tallentaminen omalle koneelle ja kuvakaappaukset pitäisi tehdä yleisesti mahdottamaksi, mikäli nykyiset pelisäännöt kuvien julkaisemisen suhteen eivät kävisi enää päinsä. Nythän voi esim. jo estää kuvatallennukset ja kuvakaappaukset sivultaan, mikäli ei halua kuviaan muiden käyttöön. Sellaisiinkin olen törmännyt ja monet käyttävät vesileimoja kuvissaan (hyvä tapa!) ja toisilta taas täytyy pyytää lupa kuvien julkaisemiseen.

Uskon tehneeni parhaan kykyni ja ymmärrykseni mukaan asiat, ainahan on kuitenkin parantamisen varaa:)
Toivottavasti sait vastauksen kysymykseesi!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Pupuakka kirjoitti...

Ihania kuvia taas jälleen!

Maaritti kirjoitti...

Yksinkertaisesti olen sitä mieltä että jos laitat kuviasi nettiin niin et sinä niitä voi hallita jollet laita kuviisi ns. vesileimaa digitaalisesti. Itselläni oli valokuvablogi (poistin sen kun kyllästyin kuviini)ja en kyllä yhtään ajatellut että kuviani ei saisi käyttää tai kaapata juuri siitä syystä että en voisi asialle mitään ja onhan se mukavaa jos joku tykkää. Kaupallisuus on taas eri asia, eli jos kuvia käytetään luvattasi esim. mainoksessa -se on sanomattakin selvää että on väärin. Blogit ovat sellaista fiilis ja harrastelija hommaa että en usko kenenkään siitä suuttuvan ja varsinkin jos lähde on näkyvillä, tuleehan sitten vierailtua ko. osoitteessa tsekkaamassa lisää jos on kiinnostava aihe.
Tarja pidän blogistasi, on mukavaa käydä vilkaisemassa suomalaista ja ammattimaista sisustukseen liittyvää blogia näitä kun ei ole monta.
Kaunista keväistä oloa t. maaritti

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Maariitti:

Näinhän se kuvien kanssa taitaa nykyään olla ja kuvien käytön estäminen olisi tänä päivänä aika mahdoton juttu - se vaatisi melkeinpä koko Internetin sulkemista...! Ne, jotka eivät halua kuviansa käytettävän, voivat sen mainiosti estää. Maailma on vain muuttunut niin nopeasti, että tässä ei oikein pysytä perässä ja pelisäännöt eivät ole kaikille ihan selvillä. Tätä pitää ajatella vähän puolin ja toisin-juttuna:)
Samaa ajattelen kuin sinä, kun olen laittanut kotikuvia blogiini - jos joku niistä ilahtuu ja haluaa ne julkaista, se on ok.
Luin viikolla yhtä keskustelua kuvien tekijänoikeusasioista ja joku siinä totesi ihan samaa kuin sinä, että on kuvien alkuperää metsästäessään tai käydessään katsomassa linkin päähän kuvien lähdettä, löytänyt monta mielenkiintoista blogia ja asiaa:) Ja näin se juuri meneekin - ei ihme, että tässä koneen ääressä tulee istuttua vähän liiankin kanssa!

Kiitos toivotuksista ja oikein aurinkoista ja ihanaa
kevättä!

Pupuakka: Kiitos:):)

florence kirjoitti...

me again since I just discovered also the house of my friend Chantal on the e.mag deco photos you published !!!

Blogitekstisuositus

Värikästä ja persoonallista

Kolme kotia - Three Homes Päivän kotien sisustuksista löytyy runsaasti värikkäitä yksityiskohtia ja persoonallista ilmettä. Koti 1 -...