perjantai 16. syyskuuta 2011

Vintagea, retroa ja kierrätystä

Nämä mielenkiintoiset sisustuskuvat löytyivät Pinterestistä BasiclabelSwedenin virtuaaliselta ilmoitustaululta. BasiclabelSwedenin puutaloihin kannattaa käydä tutustumassa yrityksen kotisivuilla.

Nojatuolin kudottu päällinen on aivan ihana! Oma rahin päällisen virkkausprojekti on vielä alkutekijöissään. Koukku on tosin hankittu, samaten koivunrunko jalkojen tekoa varten ja paikalliseen matonkuteiden tarjontaan käyty tutustumassa. Eli aika hyvällä mallilla kuitenkin jo ollaan:) Kiitos kaikille kommentoijille vinkeistä!
Kävin vielä lainaamassa kirjastosta virkkauskirjan ja innostuin virkkaamaan kirjassa olleen ohjeen mukaan pyöreitä kukkasia. Ensimmäisen tekeminen kesti kolme tuntia - hieman oli opettelemista silmukoissa ja ohjeiden ymmärtämisessä....No, nyt sujuu jo paljon paremmin. Innostuksen säilymisestä riippuu tuleeko niistä sitten tyyny vai torkkutäkki:)
Seuraavan projektinkin olen jo suunnitellut: yritän tehdä pitsiliinoista lampunvarjostimen. Saa nähdä miten onnistuu - ohje nyt ainakin on todella yksinkertainen.

Interesting interiors from the virtual pinboard Pinterest. These images has been collected by basiclabelSweden.
1 kommentti:

Meän Satu kirjoitti...

Ihania tunnelmakuvia olit löytäny :)

Blogitekstisuositus

Ranskalaisia koteja

Kolme kotia - Three Homes Tyylikkäitä koteja Ranskasta. Koti 1 - Home 1 ...