sunnuntai 24. elokuuta 2008

Romantiikkaa

Romanttinen tanskalais/ranskalainen maalaistyyli on todella suosittua. Tyyliä pursuavia blogeja ja samaten tyyliin sopivia tavaroita kauppaavia pieniä putiikkeja on pilvin pimein. Tässä viehättävän ruotsalaisen Biskopsgården putiikin sisäkuvia. Käy kurkkaamassa In my carport blogia, sitä kirjoittaa ja kuvittaa putiikinpitäjä ja kannattaa katsastaa samalla myös kuvagalleriasta hänen omasta kodistaan otetut kuvat.

2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Onpa kaunista. Itsellä sisustustyyli vaihtuu vähän väliä, kesällä Suomessa käydessäni ihastuin minäkin valkoiseen sisustukseen, mutta en silti pystyisi täysin valkoiseen sisustukseen, väriä on kuiteskin kiva olla menossa mukana.

Ja talossa asuu kirjoitti...

Nämä valkoiset tanskalais-ranskalaiset maalaistyyliin sisustetut kodin ovat tänä päivänä todella in. Onhan valkoinen sisustus kaunista - onnistuneeseen lopputulokseen pääseminen ei vain ole yhdellä värillä sisustettaessa kovin simppeliä.
Itse pitäisin tälläisestä, mutta olen kuitenkin myös enemmän väri-ihmisiä.

Blogitekstisuositus

Rustiikkia tunnelmantuojana

Kolme kotia - Three Homes Päivän kotien tunnelmaluojina toimivat rustiikkiset ja värikkäät yksityiskohdat. Koti 1 - Home 1 ...