tiistai 22. tammikuuta 2008

Keltaisen talon keittiö

Otin muutaman kuvan kesken keittiön siivousta (tiskipöytäkuvat sensuroitu...) viime kesänä ilta-auringon luodessa ihanaa tunnelmaa tilaan. Se onkin ainoa kerta kun sinne aurinko paistaa vuoden aikana! Keittiöremontti on tehty melkein tasan tarkkaan 21 vuotta sitten ja ehkä pitäisi jo seuraavaa harkita, ainakin pientä fixausta. Listoille, seinille ja lattioille voisi tehdä nimittäin jo jotain. Ja kaapit maalauttaa, vetimet vaihtaa... eli se siitä pienestä "tuunauksesta"! Toisaalta viihdyn tässä mukavasti ajan patinoimassa keittiössämme todella hyvin, se sopii talon henkeen, tyyliin ja ikään.Kunnostin vanhan myymäläkalusteen piirakkavuokieni säilytyspaikaksi.6 kommenttia:

Mary kirjoitti...

Kaunista!
21 vuotta sitten, ei uskoisi.
Nuo kuvathan näyttää ihan kuin olisivat jostain sisustuslehden sivuilta otettu!

Ja talossa asuu kirjoitti...

Kuvat ovat hieman "hämäriä" joten koko totuus ei niissä paljastu...
Lattia alkaa olla aika kulunut ja tiskipöydän tienoo samanten. Pikkuhiljaa pitäisi jotain kohtaa kuitenkin alkaa korjailla. Innostuin Forbon uusista Marmoleum Click laatoista tosi paljon. Ne olisi suhteellisen helppo asentaa itse. Mutta kun lattian vaihto laittaisi sellaisen lumipalloefektin liikkeelle (listat, tapetit jne), ajattelin, että antaa nyt vain toistaiseksi keittiön olla tämännäköisenä...

Mari kirjoitti...

Kaunis keittiö. :) Blogisi on todella mukavaa luettavaa, paljon kuvia joista moni on päätynyt inspiraatio-kansiooni :P Hyvä, että jaksat etsiä noin paljon kuvia, blogisi sopii hyvin myös selailtavaksi eikä tarvitse aina niin kovasti syventyä. :)

Ja talossa asuu kirjoitti...

Tämän blogin ideana onkin juuri kerätä vain sisustuskuvia ja toimia samalla sisustusideoiden "leikekirjana". Onkin paljon helpompi homma kuin perinteisen leikekirjan pitäminen:)On todella hauskaa jakaa nämä kauniit kuvat muiden sisustamisesta innostuneiden kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis keittiö ja IHANIA piirakkavuokia. Mistä noita olet kerrännyt?

Anonyymi kirjoitti...

Voi että! Teillä on ihana koti!

Blogitekstisuositus

Rustiikkia tunnelmantuojana

Kolme kotia - Three Homes Päivän kotien tunnelmaluojina toimivat rustiikkiset ja värikkäät yksityiskohdat. Koti 1 - Home 1 ...